2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Benjamin Clementien – a Givenchy parf...

Következő

Megérkezett az új LUNA 4 kollekció...

Bőr-és hajápolás otthon

Az elmúlt években sokat fejlődött a szépségipar egyre több olyan eljárást dolgoznak ki, amelyek segíthetik a természetes bőrmegújulást, és olyan eredményt tudnak biztosítani, mintha az plasztikai sebész munkája lenne.

 

A svájci központú Labo Suisse ennek egyik éllovasa, és szabadalmaztatott eljárással készült dermokozmetikai márkáival már közel 50 ország piacán van jelen. Októberben Magyarországra is belépett több, köztük egyik legnépszerűbb márkájával, a Fillerinával.

A svájci központú Labo Suisse többéves kutatómunka és kísérletezés eredményeként fejlesztette ki és szabadalmaztatta a Transzdermális Technológiai eljárást, amelynek köszönhetően lehetővé teszik a hialuronsav molekuláinak méretét oly mértékben csökkenteni, hogy képes legyen a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni és még jobban kifejteni a hatását.

 

A technológia egyedülálló a dermokozmetikai piacon. Ennek köszönhetően lehetővé tették, hogy olyan bőr- és hajápolási termékek, kezelések kerüljenek kifejlesztésre, amelyeket felhasználójuk otthon, kényelmes körülmények között, egyszerűen, injekciós tű nélkül is alkalmazhat. 

 

Az intenzív arcfeltöltő kezelés mellett már kaphatóak nappali és éjszakai krémek, a különböző arcfelületekre mint például a szem környékére vagy a szájra speciálisan ható termékek.

 

Egyedülálló csúcstechnológia a bőrápolásban

A Fillerina – amely a Labo Suisse egyik első terméke a hazai piacon – kezelések hatását a 12 különböző hialuronsav, a 3 féle kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének köszönhetjük. Mind a 3 hatóanyagnak más a szerepe a bőrápolásban, azonban szinergiájuk kiemelkedő. Míg a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav a megereszkedett bőr feltöltéséért felelős, addig a háromféle kollagén visszaadja a bőr rugalmasságát, segíti a sejtközi tér felépítését, és a kétféle elasztin újra feszessé teszi a bőrt. Figyelembe vették, hogy a bőr állapota korosztályonként és arcterületenként is eltérhet, ezért többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód áll rendelkezésre, amelyekből mindenki összeállíthatja a saját maga számára legideálisabb kombinációt.

 

Hogyan használjuk a krémeket?

A krémek hatóanyagait az adott alkalmazási idő vagy terület szerint optimalizálták. Felhasználásuk során gyengéden, az adott bőrterületbe kell masszírozni. A termék, megfelelő alkalmazás mellett, gyakorlatilag teljes egészében felszívódik a bőrben, ahol hatékonyan és hosszan fejti ki hatását. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek mértéke, mind mélységében, mind térfogatában, azok típusától függően akár 15 – 45 százalékkal csökkenhet.

 

Mit és meddig használjunk?

A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, amelyekből a bőr és a ráncok állapotának megfelelően választhatunk. Maga a kezelés mindössze 14 napos, amelyet a legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes 6 havonta megismételni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek, azok típusától függően akár 15–45 százalékkal is csökkenhetnek. Az optimális hatás fenntartásáért az arckezelés után érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó krémeket, amelyeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

 

Előző

Benjamin Clementien – a Givenchy parf...

Következő

Megérkezett az új LUNA 4 kollekció...

Kövess minket!