2024. Március 19. | József, Bánk
Előző

Lazac tejszínes kapormártással...

Következő

Gombás csirke marsala mártásban...

Dinner Winner marharagú

Hozzávalók:

50 dkg darált marhahús

1 3/4 csésze (430 ml) víz

1 csomag marhahús ízesítésű Dinner Winner

 

Elkészítés

Pirítsa meg a marhahúst egy tapadásmentes serpenyőben olaj hozzáadása nélkül. Majd adja hozzá a Dinner Winner fűszeres csomag tartalmát és a vizet. Keverés közben forralja fel, majd csökkentse a hőfokot, és fedő nélkül, időnként megkeverve főzze 15 percig.

 

Tipp: A marhahúsdarabot helyettesítheti bárány-, sertés- vagy csirkehússal. Tálalás előtt 2 perccel adjon hozzá friss paradicsomkockákat vagy bébispenótleveleket. Készítse frissen!

 

Tálalás: főtt burgonyával, vagy egy ízletes olasz tésztával, ami lehet Gnocchetti sardi, vagy Farfalle egyaránt.

Előző

Lazac tejszínes kapormártással...

Következő

Gombás csirke marsala mártásban...

Kövess minket!