Hozzávalók:
2 evőkanál olaj
4 csont és bőr nélküli csirkemell
1/4 teáskanál só
1/4 teáskanál őrölt fekete bors
1/2 csésze szeletelt vöröshagyma
3 evőkanál balzsamecet
2 csésze szeletelt, érett, sárga őszibarack (2 csésze = kb. 4 kicsi)
5-6 szem koktél paradicsom, félbe vágva
2 evőkanál vékonyra felszeletelt friss bazsalikom
Elkészítés: Hevítsen olajat egy nagy serpenyőben, közepesen magas hőfokon. Adja hozzá a hagymát és dinsztelje üvegesre. Helyezze bele a csirkét, hintse meg sóval és borssal és főzze kb. 5 percig, vagy amíg a csirke meg nem pirul. Egyszer fordítsa meg. Vegye ki a csirkét a serpenyőből és tegye félre. A fennmaradt szafthoz adja hozzá a balzsamecetet és főzze 2 percig, vagy amíg besűrűsödik. Keverje hozzá az őszibarackot és a paradicsomot. Tegye vissza a csirkét serpenyőbe. Fedje le, alacsonyabb hőfokon főzze 8-10 percig, vagy amíg a csirke közepén már nem rózsaszínű. álalás előtt szórja meg apróra vágott bazsalikommal.
Tálalás: kuszkusz ágyon