2024. Június 16. | Jusztin

Partokon

Pátkai Rozina

Pátkai Rozina énekesnő Partokon című dala Benkő Dávid zongorista (Paso, Subtones) közreműködésével az FBI című filmsorozatban debütál április 26-án, az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-ben.

 

„Nem hittem volna, hogy egy saját, magyar nyelvű dalom egy amerikai sorozat akciójelenetében fog először felcsendülni élőben, ráadásul az én előadásomban”– meséli Rozina, akit az FBI sorozat rendezője több hazai előadóművész közül választott ki a szerepre.

 

„A dal sok hónappal ezelőtt született, egyértelmű volt, hogy egy avatott, nagyszerű társelőadóval szeretném eljátszani azt a forgatáson. Benkő Dávid billentyűs, zongoristát régóta ismerem, nem volt kérdés, hogy vele szeretnék ebben a szerepben együtt dolgozni.”

 

A dalról és a forgatás élményéről Dávid is mesélt nekünk: A kedvenc zenéimben kulcsszerepet játszik az őszinteség és a hitelesség, ezért nagyon szeretem, amikor egy előadó saját maga írja a zenét és a dalszöveget is. A Partokon egyszerre tartalmaz elvontabb képeket és teljesen hétköznapi momentumokat is, amelyek remekül passzolnak a Rozinára jellemző letisztult, ugyanakkor kifejező előadásmódhoz. Izgalmas élmény volt előadni ezt a szép magyar dalt egy nemzetközi filmes produkcióban.”

 

 

A live session videóklip ITT

Kövess minket!