2024. Július 22. | Magdolna

Driving home for Christmas

Chris Rea fejében 1978 telén született meg az örökzöld klasszikus, a „Driving Home for Christmas”dallama, amikor 1978 telén felesége klasszikus Minijével utazott haza szeretteihez. Idén karácsonyra – a MINI által kezdeményezett alkotás visszatér oda, ahol az egész dal íródott: egy rendkívül különleges brit kisautóba.  A videoklip nem csupán a zenész London és Middlesbrough között megtett útjára tér vissza, de a márka rajongóinak karácsonyi utazásaiba is bepillantást enged, a világ minden tájáról.

 

A következő hetekben több millió ember kerekedik fel és indul útnak, más-más útvonalakon, de egy közös céllal: hazatérni azokhoz, akiket a legjobban szeretnek, és akikkel együtt szeretnék tölteni a közelgő ünnepeket. És nem számít, hogy az út autópályán, autóúton, kavicson vagy hóval borított országúton vezet keresztül, a karácsonyi utazás örök dallamai végigkísérik az utat – a rádióban, a fejekben, a generációk emlékezetében, egy dal, amit a volán mögött is élvezni fogsz, egy dal, amely karácsony közeledtével évről évre összehozza az embereket, legyenek a világ bármely pontján.

 

A MINI most egy külön erre a célra készített exkluzív videoklipet szentel annak a dalnak, amely minden évben a világ minden táján ráhangolja az embereket az ünnepi időszakra, a globális MINI közösség főszereplésével.

 

A videoklip ITT

Tóth Gábor Ákos

 

Kövess minket!