2024. Április 19. | Emma

A nagy hajsza

Agyondolgozza magát George Clooney, akit még a felesége, Amal Alamuddin sem tud rávenni arra, hogy lassítson egy kicsit. Barátai szerint a 61 éves sztár úgy viselkedik, mintha feleennyi idős lenne, folyton röpköd Amerikából Európába vagy Ausztráliába forgatni meg üzleti megbeszélésekre – írja a Globe Magazine.

 

Tavaly az adott okot aggodalomra, hogy Clooney Ausztráliában forgatta a Beugró a Paradicsomba című romantikus vígjátékát Julia Roberts oldalán, és időnként hazarepült az ikreihez meg a feleségéhez Los Angelesbe, mint akinek kilométerhiánya van. Tény, hogy a színész így is eléggé fittnek tűnik, pedig két éve hasnyálmirigy-problémákkal szembesült, mert hirtelen 15 kilót fogyott Az éjféli égbolt című filmje miatt.

 

Clooney azért sem tud egy helyben megülni, mert egyszerre fél tucat projekten dolgozik színészként, rendezőként és forgatókönyvíróként, és a Zoom-videókonferenciák korában is szemtől szemben akar mindenkivel tárgyalni. A nagy hajszának ezenkívül az is az oka, hogy a sztár nem akar a nagy stúdiókkal barátkozni, amelyek tálcán tolnák elé az anyagilag előkészített produkciókat, hanem független alkotó akar maradni, aki saját maga szedi össze a pénzt a filmjeire.

Mindez persze nem látszik az új romantikus filmben: a Beugró a Paradicsomba könnyed vígjáték, amelyben Roberts és Clooney volt házaspárt alakítanak, akik meg akarják akadályozni egyszem lányuk szerintük elhamarkodott esküvőjét Balin.

(Ticket to Paradise – hazai bemutató: 2022. október 6.)

 

Kövess minket!