2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Hosszú vagy rövid?...

Következő

Édesség és bacon? Szokatlan, de ellen...

Öko Zsibongó Family – a tudatosság jegyében

Az Öko Zsibongó a tudatosság élményt adó piactere, az élet több területén segít a látogatóknak. Egészségtudatosság, környezettudatosság, klímatudatosság, minőségi élményprogram, élmény alapú edukáció, kerttől az asztalig. A program családbarát, több generációnak biztosít közös élményt.

 

A kereslet– és igény központú programon lehetősége van a látogatóknak megvásárolni a játékos, élményt adó edukációban megismert, megízlelt termékeket, igénybe venni a szolgáltatásokat. Az eseményeken az ország több régiójából érkező partnereket mutatják be. A fenntarthatóság és a környezettudatosság témakörében elnyerhető minősítések megismertetése a végfelhasználóval is a vállalásaik között szerepel.

 

Miként lehet finom, ami egészséges? Vega, vegán és mentes étkezés és megoldások piactere az Öko Zsibongón! Kóstolj! Tanulj! Érezd jól magad! Vásárolj kedvező áron, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől!

 

Az év első Öko Zsibongójának témája a családtervezés, gyerekvállalás, a rendezvény ezúttal a leendő és gyakorló szülőknek, családoknak kíván segítséget nyújtani profi szakemberek, partnerek segítségével, kiállítókkal és workshopokkal!

 

ELŐADÁSOK

Miben segíthetek? (12:00-13:00 ) 

 V. Kulcsár Ildikó, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett író-újságíró, a tőle megszokott iróniával és szeretettel beszél a gyermekszületés és kisgyermeknevelés okozta örömökről és családi krízisekről.

 

Miért a Bio? (13:15-14 .00)

Dr. Roszík Péter, egyetemi docens, a Biokultúra elnöke tart előadást.

 

Szeress felelősséggel! Azt adod a gyermekednek, ami vagy! (14:15-15:00 )

Mester Attila, a leukémiából felépült apuka és a MesTerápia könyv szerzője pedig elmondja, hogyan mentette meg házasságát, és hogyan neveli felelősségteljesen gyermekeit.

 

Lehet finom, ami egészséges! (15:15-16:00)

Dobai Ági, diétás séf jóvoltából pedig megtudhatjuk, hogyan kell helyesen étkezni várandósan, mit egyen a gyerek, mit adjunk a kisbabának. A helyszínen pedigízletes és egészséges falatokat is készít.

 

Helyszín és időpont: Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, 2023. március 26. 11-17 óra között

 

Előző

Hosszú vagy rövid?...

Következő

Édesség és bacon? Szokatlan, de ellen...

Kövess minket!