2021. Április 12. | Gyula
Előző

Cappuccino amamisú...

Következő

Nespresso Negroni...

Forrócsoki-pillecukor hóemberrel

Hozzávalók: 

Nutellás forrócsoki:

3 dl tej 

150 g nutella 

2 dl tejszín

 

Egyéni hozzávalók:

pillecukor

sárgarépa pálcikák
olvasztott étcsokoládé

 

Elkészítés:

A tejet és a tejszínt, nutellával felforraljuk és 5 percig főzzük, majd az egészet egy szűrő segítségével egy pohárba szűrjük. Az egyéni hozzávalókból a pillecukrokat egy fogpiszkálóra húzzuk, és így összeállítjuk a hóemberünk alapját, sárgarépából orrot és karokat készítünk, az olvasztott csokoládéból pedig szemet, szájat, és gombokat.

 

A forrócsoki elmaradhatatlan Mikuláskor és karácsonykor, hiszen a komfortérzést, a melegséget, és a bekuckózást szimbolizálja. Ezt a finom italt gyorsan és könnyedén feldobhatjuk egy hóember párral, és egy izgalmas történetet is kitalálhatunk hozzá. A kicsik biztosan szívesen hallgatják meg a mesét a forró csokiban jacuzzizó hóemberekről…

 

recept: Adri’s Kitchen -- Marton Adri, Fotó: Komáromi Annamária

Előző

Cappuccino amamisú...

Következő

Nespresso Negroni...

Kövess minket!