Hozzávalók: 1 tojás
1/2 csésze liszt
2/3 csésze sör
1 1/2 teáskanál sütőpor
1/4 csésze liszt
2 csésze kókuszreszelék
24 db garnéla
3 dl olívaolaj a sütéshez
Elkészítés: Közepes méretű tálban készítsen masszát a tojásból, a 1/2 csésze lisztből, a sörből és a sütőporból. Jól keverjük össze, hogy homogén állagú legyen. Két másik tálat is készítsen elő, az egyikbe szórja bele az 1/4 csésze lisztet, a másikba a kókuszreszeléket. Fogja meg garnélát a farkánál, helyezze bele a lisztbe. Jól rázza le a maradékot, majd tegye bele a masszába. Hagyja, hogy jól csöpögjön le.
Ezt követően forgassa meg a kókuszreszelékben. Bélelje ki a tepsit sütőpapírral, és helyezze bele a rákokat. Tegye fél órára hűtőbe. Forrósítson olívaolajat egy serpenyőben, és bő olajban, pár perc alatt süsse aranybarnára a rákokat. Egy tálra helyezzen papírtörlőt, arra szedje ki a megsült garnélát. Különböző mártásokkal, frissen sütve tálaljuk.