2024. Február 21. | Eleonóra
Előző

Ralph Lauren 2023 tavasz/nő...

Következő

Ralph Lauren – 2023 tavasz/családok...

Ralph Lauren – 2023 tavasz/férfi

A 83 éves Laurenben az alkotói szikra változatlanul megvan, amit a Huntington Könyvtár – egy múzeum és botanikus kert Los Angelestől északkeletre – mediterrán stílusú homlokzata előtt bemutatott víziója is bizonyított a hollywoodi elit felsőbb rétegéhez tartozó barátainak – Jennifer Lopez és Ben Affleck, Diane Keaton, Laura Dern, John Legend, Chris Pine, Lily Collins és Robin Wright, hogy csak néhányat említsünk. Jelen voltak a tartalomkészítők ismert személyiségei is, mint például a TikTok sztárjai, Noah Beck és Wisdom Kaye.

 

„Kalifornia mindig is az álmok és ellentmondások földje volt – a zord partok és a vörös szőnyegek. Most először elhozom az álmomat, hogy itt éljek, és megosztom a világomat egy olyan élményben, amely egy olyan életmódot ünnepel, amelyben mindig is hittem – a keménység és a csillogás, az energia és az inspiráció keverékét.” – írta a sajtóanyagában.

 

A férfiak számára tervezett outfittek egy része vadnyugati ihletésű stílusokat mutattak be, köztük rengeteg cowboycsizmát és cowboykalapot, valamint romantikus prériruhákat, rengeteg velúr- és bőrdarabot.  A kollekció másik fele a Laurentől megszokott extravagáns öltözékekből állt, könnyű, szellős darabokat viseltek a modellek, amelyek megtestesítették a lezser tengerparti eleganciát. És ami nem elhanyagolható Lauren kollekciójában, hogy öltözékeit 20 évestől 80 évesig, bármely életkorban lévő férfi viselheti!


Előző

Ralph Lauren 2023 tavasz/nő...

Következő

Ralph Lauren – 2023 tavasz/családok...

Kövess minket!