2024. Április 19. | Emma

Óra fanoknak

A Camden Watch Company egy független brit dizájnmárka, amelyet Anneke Short és Jerome Robert angol-svájci duó alapított 2014-ben Camdenben. A 69 fonttól kezdődő árakkal minden csúcskategóriás tapasztalatukat felhasználva gyönyörű, mégis megfizethető órákat készítenek.  Az új No.29 Type II Nagy-Britannia katonai múltját. tükröz.

 

A márkának ez az első kísérlete a katonai stílusú, repüléshez kapcsolódó órákra, amelyet részben az alapító Anneke Short családjának gazdag repüléstörténete inspirálta. Anneke Short, a The Camden Watch Company társalapítója szerint: „A RAF bázisain nőttem fel, a repülőgépek mindig a szívemhez közel álltak. Szeretem a repüléshez kapcsolódó hangokat, illatokat és látványosságokat, és igazi öröm volt, hogy egy olyan órán dolgoztam, amely ezekből merített. Nagyapám navigátor volt a Vulcanson, így gyermekként állandóan régi térképek és repülőeszközök vettek körül minket, amelyek böngészése állandó inspirációs forrást jelentettek számomra.

 

A No.29 Type II egy vintage stílusú, modern óra, amely svájci precizitással készült, zafírkristállyal és különböző színű, finom olasz bőrszíjjal. A 316L rozsdamentes acél kopásállóvá és tartóssá teszi a tokot. Az óra nagy, fényes, és ami a legfontosabb arab számokkal „könnyen olvasható egy pillanat alatt”.

 

Kövess minket!