2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Peter Srámek – Szeress Istenem...

Következő

Best of Presser Gábor – Szerzői vál...

Valami Amerika sorozat

Pénz, hírnév, csillogás – meg egy kék majomjelmez. Na, melyik filmre gondoltunk? Igen, a Valami Amerikára! Az utóbbi évtizedek egyik legsikeresebb folytatásos mozijából most sorozat készül – ehhez pedig Azahriah írt betétdalt. 

 

„Az az első pillanattól örültem a felkérésnek, ezek menő dolgok, és érdemes ilyeneket is csinálni szerintem” Ismertem a filmsorozatot, tudom mekkora hatása volt a magyar filmiparon belül, úgyhogy megtisztelve érzem magam.” – mondja Azahriah.”

A dalszerző-énekest ugyanakkor merőben új helyzet elé állította a felkérés: „Ez volt az első alkalom, hogy kötött pályán történt a zenekészítés, annak dacára is, hogy teljesen szabad kezet kaptam! Talán pont ez volt a rémisztő elsőre: hogy melyik irányból közelítsem meg a feladatot. Viszont ahogy ráálltam, minden jött magától, és írás közben jöttem rá én is, hogy mi lesz a témám és a keretezett története a zenének, ami a film magjával is harmóniában van. Remélem, a hallgatóknak is tetszeni fog!”

 

A sorozat – amelybe a dal klipje enged némi betekintést – az RTL+ streaming-felületén lesz majd elérhető. A rajongók pedig jobb, ha rögtön készítik is a pattogatott kukoricát, hiszen kedvencük is feltűnik majd

 

Videoklipp ITT

Előző

Peter Srámek – Szeress Istenem...

Következő

Best of Presser Gábor – Szerzői vál...

Kövess minket!