2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Best of Presser Gábor – Szerzői vál...

Következő

Måneskin : Honey (Are U Coming?)...

Zach Bryan – Zach Bryan

Oklahoma ifjú ékköve, Zach Bryan saját nevére keresztelt, negyedik stúdióalbumával jelentkezik. A vallomásos dalokból álló, akusztikus alapokon nyugvó lemezen olyan együttműködők kaptak helyet, mint a szupersztár alternatív folk banda, a The Lumineers vagy a Grammy-díjas énekesnő, Kacey Musgraves.

 

A 27 éves haditengerész veterán dalszerzői tehetségének és karakteres hangjának köszönhetően rövid idő alatt jelentős rajongótáborra tett szert a világ több pontján. Nem csoda, hiszen dalai időgépként kalauzolnak vissza a ’60-as és ’70-es évek folk és country zenei világába.

 

2023 kirobbanó év volt Zach számára, ugyanis Grammy-jelölést kapott ötszörös platinalemezzel minősített Something in the Orange című felvételéért, amely a Billboard Hot 100-as listáját is megdöntötte. Emellett sikerült a Spotify első helyére is felkerülnie a leghallgatottabb férfi country előadóként.

 

Bryan listavezető, 2022-es ’American Heartbreak’ című kiadványát követi a 16 számból álló egyelőre digitálisan elérhető korong, amelynek bensőséges témáját a címe – azaz ’Zach Bryan’ – is igazolja. Az új dalok közül hallhattuk már a himnikus "Overtime"-ot felemelő energiájával és elsöprő kórusával, a közelmúltban pedig megosztott egy részletet az énekes a „Spotless”-ből is, amely a The Lumineers együttessel készült.

 

Az újdonságon a country sztár, Kacey Musgraves is szerepel, ráadásul az I Remember Everything” fókuszszámon további legendás amerikai zenészek játszanak.

 

Az előadó által írt és producerelt album bakelit és CD formátumokban lesz elérhető október 13-ától.


Előzetes  ITT

Előző

Best of Presser Gábor – Szerzői vál...

Következő

Måneskin : Honey (Are U Coming?)...

Kövess minket!