2024. Április 17. | Rudolf
Előző

Asteroid City...

Következő

Könyvklub: A következő fejezet...

Járatlan utakon

A sikeres író, Pierre egész életében extrém élmények és féktelen partik során kereste önmagát. Mindig is a saját útját járta és a saját feltételei szerint alakította sorsát – azzal, akit ő választott, és úgy, ahogyan neki épp megfelelt.

 

Amikor úgy érezte, valaki vagy valami veszélyezteti a szabadságát, egyszerűen továbblépett. Egy végzetes este azonban mindent megváltoztat az életében. Ittasan felmászik egy erkélyre, több emelet magasról lezuhan, és a baleset után kómába esik.

 

Amikor magához tér, alig tud lábra állni. Bár a környezetében lévők óva intik, a tanácsuk ellenére úgy dönt, hogy nagy útra indul: Provence-tól egészen a Mont-Saint-Michel-szigetig gyalogol. Elfeledett ösvényeken, járatlan utakon vezet az útja Franciaország legbarátságtalanabb és legszebb vidékein át…

 

A valós eseményeken alapuló történet a természettel való kapcsolódásról, önmagunk megtalálásáról, az akaraterőről, a gyógyulásról és az újrakezdésről szól.

  

Bemutató: 2023. május 18., r.: Denis Imbert, sz.: Jean Dujardin, Anny Duperey, Izïa Higelin, Joséphine Japy – Cirko Film

Korhatár: (16)

 

 

Előző

Asteroid City...

Következő

Könyvklub: A következő fejezet...

Kövess minket!