2024. Május 18. | Erik, Alexandra
Előző

7. Szlovén Filmnapok...

Következő

Roving Woman...

Aranyéveink

A nő egy földközi-tengeri körutazástól remél új lendületet kapcsolatuk- nak, míg Petert az elmúlással való szembesülés egzisztenciális válságba sodorja: igazi egészségfanatikussá válik, az élet jó dolgait élvező Alice nagy bánatára.

 

,,Peter meghívja barátját, az újonnan megözvegyült Heinzet (Ueli Jäggi) a hajóútra, és minden idejét vele tölti. Alice csalódottan úgy dönt, hogy a marseille-i partraszállás után nem tér vissza a fedélzetre, inkább felkeresi legjobb barátnője, Heinz teljesen váratlanul elhunyt felesége titkos szeretőjét, akiről a temetés után szerzett tudomást.

 

Külön utakon járva Alice és Peter végül nemcsak önmagukra találnak rá, hanem arra is, hogy hogyan töltsék el „arany” éveiket.

 

Bemutató: 2023. szeptember 21., r.: Barbara Kulcsár, sz.: Esther Gemsch, Stefan  Kurt, Ueli Jäggi, Gundi Ellert, Isabelle Barth, Martin Vischer, André Jung, Davide Gagliardi, Elvira Plüss – Juno 11

Korhatár: (16)

 

„Ebben a komédiában az a bájos, hogy az átalakulások milyen könnyedén mennek végbe: a verbeláis konfrontáció helyett inkább a hétköznapok pontos megfigyelései és a csendes helyzetkomikumok hozzák el a változást.” EPD Film

 
Előzetes ITT

Előző

7. Szlovén Filmnapok...

Következő

Roving Woman...

Kövess minket!