2024. Április 17. | Rudolf
Előző

Bob Marley fia tiltakozik a címkézés ...

Következő

Mesés kaland...

Wyatt Russell, a fiatal sztár

Már a saját kertjében sem lehet biztonságban az ember: az Éjszakai merülésben egy családi ház úszómedencéje halálos fenyegetést rejt, mert a mélyben lakik valaki vagy valami.

 

A mozi előzménye egy 2014-es rövidfilm volt, amely szép kört futott a független alkotások világában. Ezért figyelt fel rá James Wan, aki igazán otthon van a rémisztgetés műfajában, hiszen a Fűrész-sorozattól a M3GAN-ig több tucatnyi siker fűződik a nevéhez írói, rendezői vagy produceri minőségben. Wan most cége, az Atomic Monster élén karolta fel a medencés rémálmot, partnere ebben a műfaj másik nagy neve, Jason Blum a Blumhouse Productionsszel.

 

Aki első hallásra nem rezelne be az elátkozott úszómedence koncepciója hallatán, nyugodtan nézze meg az előzetest, és utána még a kádba is óvatosan fog beszállni. Az Éjszakai merülés ráadásul két jól csengő névvel erősít. A férfi főszereplő Wyatt Russell, aki Hollywood egyik legérdekesebb fiatal színészévé vált. A jó megjelenés, a könnyed kaliforniaiság és a csipetnyi egyediség lenyűgöző keveréke. Nem árt, ha a génállományod teljesen ugródeszkás mélységű. Russell a sztárszínészek, Kurt Russell és Goldie Hawn fia, Kate Hudson pedig a féltestvére.

 

Filmbeli feleségét Kerry Condon játssza, ő idei Oscar-jelölésével került a figyelem középpontjába, A sziget szellemeiben keltett feltűnést.

 

(Night Swim – hazai bemutató: 2024. január 4.)  

Előző

Bob Marley fia tiltakozik a címkézés ...

Következő

Mesés kaland...

Kövess minket!