2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Megéri a kockázatot!...

Következő

Angyalok a vámpírok előtt...

Hoppá!

Hoppá! felkiáltással tette közzé instáján a Bazi nagy görög lagzi 3. frissen elkészült plakátját Rita Wilson, akinek szívügye a film.

 

Egyrész azért, mert Tom Hanks felesége maga is görög származású, másfelől a göröglagzis franchise-ban producerként is erősen érdekelt: annak idején férjével együtt ő segített tető alá hozni az első filmet, aztán a folytatását meg a mostani darabot.

 

A kétezres évek elején híre ment tengerentúli művészkörökben, hogy van egy Nia Vardalos nevű író-színésznő, aki egyszemélyes darabjában sírnivalóan vicces őszinteséggel adja elő, milyen érzés görögnek lenni Amerikában meg úgy általában.

 

Rita és Tom beleszerettek a projektbe, és addig nem nyugodtak, amíg Oscar-díjas film nem lett belőle. A mostani produkciót jó szokása szerint Vardalos írta és rendezte. Továbbra is az életörömtől kicsattanó, muszakapusztító görög család áll az események epicentrumában, de előtérben a fiatalok generációjával, akik friss szemlélettel viszonyulnak az ősök hagyományaihoz. A cselekmény jó része a Földközi-tenger által körülvett varázslatos Korfun játszódik.

 

(A film hazai bemutatója 2023. szeptember 7-én lesz)

Előző

Megéri a kockázatot!...

Következő

Angyalok a vámpírok előtt...

Kövess minket!