2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Valóban csodaszer a kollagén?...

Következő

Body lift műtétek...

Cosmetify Index 2021.

A világ szépség- és kozmetikai termékeit összehasonlító Cosmetify Index adatai alapján az AVON 2021-ben egyike volt az öt legfelkapottabb szépségmárkának, amelyet a fogyasztók online keresései, illetve közösségi médiában folytatott tevékenységei alapján rangsorolt az online kutatóintézet.

 

A Cosmetify a világ 100 legnagyobb szépségápolási márkáját vizsgálja és rangsorolja a Google-keresések, a közösségi médiában nyújtott teljesítményük, illetve az ott elért hatásuk alapján. Figyelembe veszi a követőszámok alakulását, a közösségi média felhasználóinak kereséseit, említéseit és az aktivitásukat egyaránt.

 

Mindezek fényében, a 2021-es Cosmetify Index eredményei alapján az AVON globális szinten a világ 4. legfelkapottabb márkája lett. Ezen felül 37 országban – köztük Oroszország, Brazília, Törökország, Lengyelország és Magyarország – a fogyasztók kedvenc márkájukként tartják számon a vállalat termékeit, így összességében, az országonkénti bontásban első helyen végzett.

 

„Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen szép helyen végeztünk a Cosmetify listáján, amely természetesen nem jöhetett volna létre a kiterjedt Tanácsadói bázisunk nélkül. Mivel a rangsor kifejezetten a digitális térben zajló aktivitásokat vizsgálja, így ez különösen nagy öröm a számunkra és egyfajta megerősítése is annak, hogy jó irányba haladunk. Az AVON-nál immáron több mint 135 éve folyamatosan arra törekszünk, hogy mindig a kor elvárásainak megfelelően alakítsuk direkt értékesítésen alapuló üzleti modellünket.” – nyilatkozta Olasz Henrietta, az AVON Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

 

 

 

Előző

Valóban csodaszer a kollagén?...

Következő

Body lift műtétek...

Kövess minket!