2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Hibátlanul és tökéletesen...

Következő

Fókuszban a szemöldök...

Sugárzó, hibátlan arcbőr

A Rimmel ikonikus Wake Me Up Alapozója most extra sugárzó hatással egészült ki, így megszületett az új, innovatív Rimmel Lasting Radiance család, hogy új erővel fokozza a bőr ragyogását. Ismerje meg a Rimmel innovatív, a külvilág, a város, az időjárás viszontagságaival szembeszálló Lasting Radiance Alapozóját, amely Urban Shield technológiával rendelkezik és sugárzó, hibátlan, sima arcbőrt teremt, valamint ragyogást fokozó korrektorát és púderét.

 

Lasting Radiance Alapozó

A Rimmel első, olyan tömegpiacra készült alapozója, amely Urban Shield technológiájával különleges védelmi rendszert, láthatatlan pajzsot, valamint tartós sugárzást biztosít: 25-ös fényvédő faktort és antioxidáns komplexet, hogy felszámolja a fakóságot, a fáradtság jeleit, megteremtse a még egyenletesebb, tökéletesebb arcszínt, miközben segít a bőrt érő szennyeződések elleni küzdelemben. Az alapozó a bőr ragyogásáért felelős csillámgyöngyökkel van gazdagítva, szaténszerű, közepes fedőhatása azonnal eltünteti a tökéletlenségeket és felfokozza a bőr ragyogását, egész napra - 24 órás hidratálást is biztosítva megkönnyíti a városi létet.  

 

Az emberi szem számára láthatatlan szennyező részecskék rátapadhatnak vagy akár behatolhatnak a bőrödbe: hozzájárulnak a fakóság, a sötét foltok, bőrpír és irritáció kialakulásához. A levegőben szálló por felgyorsíthatja a sejtek öregedését és hiper-pigmentációt okozhat. Bár az UV sugárzás egyénileg eltérő hatást gyakorol a bőrre - az apró szennyező részecskékkel együtt súlyosabb károsodást okozhat. A 4 árnyalatban elérhető Lasting Radiance alapozó kétrétegű, fényvedőt is tartalmazó védőpajzsa mindezt megakadályozza. Antioxidánsai és vitaminjai hatékonyan semlegesítik a szennyezés által okozott szabad gyököket, így biztonsággal belevethetjük magunkat a városi létbe.

Ár: 2.999 Ft

 

Lasting Radiance Korrektor

A káros környezeti hatások által előidézett bőrhibák, foltok és a szem alatti sötét karikák gyakori velejárói a városi létnek. A termék teljes fedéssel tünteti el a bőrhibákat, mialatt láthatóan világosítja és ragyogóvá teszi a szem alatti területet. A Vitamin Complex és a peptidek láthatóan feltöltik, megemelik és felfrissítik a bőrt, a közepes és magas színtelítettség biztosítja a tökéletes fedést. A korrektor 7 elérhető árnyalata tökéletesen illeszkedik az alapozókhoz, így egymást kiegészítve biztosítják a hibátlan, ragyogó megjelenést.

Ár: 2.399 Ft

 

Lasting Radiance Finishing Púder

Koronázzuk meg az alapozást egy ragyogó befejezéssel, a Lasting Radiance Finishing púderrel. Az ultra finom, könnyű púder egy pillanat alatt természetes és friss megjelenést biztosít - magas pigmenttartalmának köszönhetően még sugárzóbbá teszi a bőrt. Egy paletta hat ragyogó színárnyalatot tartalmaz, melyek keverése gyönyörű, egységes hatást eredményez. Válassza a három árnyalat – #001 Elefántcsont, #002 Méhsejt és #003 Espresso - valamelyikét, amelyek bármilyen bőrszínre használhatók. A szuper lágy por egész napra kényelmes érzetet ad és határtalan sugárzással ajándékoz meg.

Ár: 2.999 Ft

Előző

Hibátlanul és tökéletesen...

Következő

Fókuszban a szemöldök...

Kövess minket!