2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Fókuszban a szemöldök...

Következő

Szépség és magabiztosság...

Lenyűgőző party sminkek

A Miss Sporty bemutatja az új Miss Spectacular Kollekciót a szenzációs ajkakért, szemekért és körmökért. Tedd magad felejthetetlenné egy merész, szatén fényű ajakbiggyesztéssel. Játssz úgy, mint egy profi és hangsúlyozd szemed fémes hatásokkal és csillogással, majd adj hozzá még egy kis csillám-drámát és a hatás nem marad el: ünnepelt sztár leszel.

 

Satin to Last Ajakrúzs

Az új kollekció sztárja a Satin to Last ajakrúzs, egy hihetetlenül intenzív szatén finomságú, folyékony ajakrúzs, amely egyetlen rúzsvonással felvihető. Szuper varázsos szatén-hatása fél úton van matt és fényes között, ami trendi és tartós hatást eredményez. Nincs több ragacsos érzés! Krémes formulájának köszönhetően könnyen és precízen, hibátlanul felvihető. Nagy intenzitású színei kiemelkedően tartósak; nem fakulnak, tökéletes buliálló ajkakat biztosítanak. Vedd át a piros gyümölcsök ragyogását a Satin to Last öt tüzes árnyalatból álló palettájáról, a krémes nude-tól a királynői pirosig. Próbáld ki a kávészín-trendet a #100 Creamy Nude bársonyos latte színével és a #110 Muted Mocha meleg, rózsaszínes barna árnyalatával. Vidd fel a #210 Boldest Berry élénk fényes málna és a #220 Bitten Berry mély burgundi színét, vagy a klasszikus piros party ajkakhoz a #300 Regal Red-et. Szatén-fényével minden egyes forró színárnyalat lenyűgöző vonzerőt kölcsönöz. Kétségtelen, hogy a karcsú, fekete kupakkal ellátott rúzsok minden sminktáska kötelező kellékei.

Ár: 1299 Ft

 

Designer All In One Eye Szemhéjpúder Paletta

A Designer All In One Eye Szemhéjpúder Palettában minden megvan, ami  egy ragyogó, metálfényű smink elkészítéséhez szükséges – mindez praktikus kompakt kivitelben. A csomagolás hátoldalán található, könnyű, lépésről-lépésre követhető utasítások segítségével a legegyszerűbben hozható létre mesteri smink. Kezdd a primerrel, amely tartós alapot ad a színeknek, majd jöhetnek a kiválóan keverhető, gyöngyházfényű árnyalatok, intenzív pigmentekkel! Nyisd ki a tekinteted egy villanásnyi highlighterrel a szemek belső sarkában, majd a gél szemceruza segítségével tedd még hangsúlyosabbá az összhatást, ahogy egy sminkművész tenné! Végül a keretezd szemeket highlighterrel a szemöldökcsonton és máris kész a szemet gyönyörködtető smink!

A profi paletta kétféle tökéletes színkombinációban érhető el, a #300 Metallic Designerben a réz és a csokoládé, míg a #400 Glitter Designerben a sötétkék és a semleges tónus találkozik, kiegészülve látványos csillogással. A paletta áttetsző tetején át jól láthatók az árnyalatok és a kettős végű applikátor.

Ár: 2.199 Ft

 

Fireworks Coat Körömlakk

Mivel jóból sosem elég, a Miss Sporty az összes kedvenc csillogásodat összekeveri egy szuper látványos mix-and-match körömlakkban. Kend fel festetlen körmödre, vagy rétegezd az egyedülálló, kifinomult ragyogásért. Építsd a rétegeket a még káprázatosabb hatásért. Válassz a két tűzijáték-árnyalatból, mindegyiknek lekerekített üvege van, fényes lila kupakkal. Próbáld ki a #40 Champagne Folly gyönyörűen csillogó aranyát és a #10 Red Cabaret vörös és arany varázslatát.

Ár: 699 Ft

 

 

 

Előző

Fókuszban a szemöldök...

Következő

Szépség és magabiztosság...

Kövess minket!