2024. Február 29. | Elemér, Oszvald, Román
Előző

Újévi bőrmegújító rituálé...

Következő

Mi is az a „clean beauty”?...

Kényeztessük lábunkat!

Itt a nagy séták és túrák időszaka. Habár a gyönyörű színekben pompázó természet és a friss levegő feltölti lelkünket, a sok gyaloglás nem kíméli a lábunkat. Akármilyen jó is legyen a túracipőnk, a megerőltető séták során könnyen alakulhatnak ki lábunkon vízhólyagok, nem kívánt bőrkeményedések. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője elárulta nekünk, milyen lábápolási rituáléval kényezteti végtagjait a hosszabb kirándulások után, amellyel még ebben az időszakban is megőrizheti lábai szépségét.


Lábápolási rituálénk első lépéseként készítsünk egy kellemes lábfürdőt, amely amellett, hogy felpuhítja bőrünket, megfáradt talpainknak is kellemes megnyugvást nyújt. Amíg lábunk 15 percre megpihen a 37-39 °C-os fürdőben, kihasználhatjuk az időt testünk és lelkünk megnyugtatására is. Gyújtsunk gyertyát, hallgassunk lazító zenét, olvassunk kedvenc könyvünkből vagy akár gondoskodhatunk arcbőrünkről is egy fátyolmaszk vagy arcpakolás segítségével.


Miután bőrünk megpuhult, második lépésként a bőrkeményedések eltávolítása következik. A szakértő ehhez leginkább elemes lábradírozó eszközt ajánl, hiszen ezzel tökéletes alapossággal távolíthatjuk el még a legerősebb bőrkeményedéseket is. Ezt követően pedig javasoljuk az AVON Footworks Illipe vajas bőrsimító lábradír (999 Ff) használatát, amellyel pillanatok alatt még simábbá és bársonyosabb tapintásúvá varázsolhatjuk talpunkat.


Bőrünk alapos, de kíméletes radírozása után, langyos vízzel öblítsük le lábunkról a bőrradírt, majd szárazra törlés után, masszírozzunk lábápoló krémet a teljes lábfejünk bőrébe. Károlyfi Edit kedvence az Avon Footworks Illipe vajas hidratáló lábápoló krém (999 Ft), amely a Borneo-szigeten növekvő Shorea stenoptera fa diójából származó ritka és exkluzív illipe vajon kívül, további 3 vaj, a kakaó, mangómag és shea keverékével javítja bőrünk állapotát, ultragazdag formulája miatt akár egyik napról a másikra óriási javulást érhetünk el.


Lábápolási rituálénk megkoronázásaként lefekvés előtt burkoljuk lábunkat az Avon Footworks Illipe vajas éjszakai hidratáló pakolásba (1199 Ft) , és engedjünk meg magunknak egy hatalmas alvást, hiszen a hétvégi nagy túrák után elengedhetetlen, hogy testünk megfelelően regenerálódjon és felkészüljön a rohanós hétköznapokra. Az AVON Szakértőjének kedvenc lábápoló pakolása egész este lassan szívódik be bőrünkbe és varázsolja lábunkat mélyen hidratálttá, ellenállóvá és selymesen puhává.


Az Avon Footworks Illipe vajas termékcsalád a szépségszakértő kedvencévé vált az elmúlt hónapokban, hiszen minden tagja kifejezetten a száraz bőr hidratálására, puhítására és simítására lett kifejlesztve, hogy segítséget nyújtson abban, hogy lábunk a lehető legjobb formában vészeljék át az őszi kirándulásokat és a közelgő téli hónapokat.

 

 

 

Előző

Újévi bőrmegújító rituálé...

Következő

Mi is az a „clean beauty”?...

Kövess minket!