2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Tojáspor...

Következő

Dupla ünnep...

Díjgyűjtemény

A magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza.

 

Az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – a tavaszi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 3 darab bronzérmet.

 

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

 

Ezzel a három újabb éremmel 106-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

 

A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott termékei:

–        chocoMe Entrée B109 – Étcsokoládé ibolyaszirommal, brontei pisztáciával, liofilizált feketeribizlivel

–        chocoMe Entrée F130 – Tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval

–        chocoMe Raffinée RF113 - Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva 

Előző

Tojáspor...

Következő

Dupla ünnep...

Kövess minket!