A csokis alaphoz:
6 adagoló kanál Scitec Protein Brownie
annyi víz, hogy összeálljon tésztává
½ dl olvasztott kókuszzsír
A krémhez:
50 dkg túró
1 citrom reszelt héja
½ citrom leve
25 dkg vaj/puha kókuszzsír
20 dkg eritrit vagy 1 adag vanília ízű Scitec Diet Protein
A mázhoz:
7 dl zéró narancsos üdítő
2 csomag cukormentes vaníliapuding
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180ºC-ra (hőlégkeverésen), közben béleljünk ki sütőpapírral egy tortaformát vagy tepsit. A brownie alapot keverjük el annyi vízzel, hogy sűrű masszát kapjunk, majd simítsuk a tepsibe, és kb. 25 perc alatt süssük készre. Ezt követően hagyjuk kihűlni a tésztát. Közben keverjük össze a túrós krém hozzávalóit, majd kenjük egyenletesen a brownie-ra. Készítsük el a vanília ízű pudingport a leírásban szereplő víz vagy tej helyett üdítővel, majd adagoljuk a túrókrém tetejére. Tegyük hűtőbe kb. 2 órára, és hagyjuk megdermedni, végül tálaljuk felszeletelve.
recept: Dudás Lili személyiedző, fitneszversenyző, Scitec mentor