2024. Május 24. | Eszter, Eliza
Előző

Esély a teljes élethez...

Következő

Figyelmesség és jóindulat...

Művészek a Baltazár Színházért

Egy sor neves hazai művész tart koncertet a Baltazár Színház javára a Budapest Music Centerben. Az eseményen a színház társulata is színpadra lép majd.

 

A Baltazár Színház 1998-ban alakult, tagjai pedig értelmileg sérült színészek. A társulat immár 24 éve lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel. Elkötelezett munkájuk során már sokszor bizonyították, hogy a sérült emberekkel kapcsolatos előítéletek átírhatók: színvonalas előadásaik e társadalmi csoport erejét mutatják meg, és azt, hogyan lesz általuk színesebb és gazdagabb a világ.

 

Mivel a színház anyagi lehetőségei az utóbbi időben beszűkültek, neves hazai művészek egy csoportja úgy döntött, hogy jótékonysági koncertet tart a társulat javára.

 

A koncerten fellép: Baranyay Piroska, Dés László, Fábri Flóra, Földes Gábor, Herczku Ágnes, Jammal, Kalló Zsolt, Károlyi Katalin, Keönch László, Kováts Kriszta, Lukács Miklós, Müller Péter Sziámi, Nikola Parov, Radnóti Róza, Ránki Fülöp, Szakcsi Lakatos Béla, Szirtes Edina Mókus, és természetesen a Baltazár színészei is.

A műsort Krizsó Szilvia vezeti.

 

Ezen az estén minden művész ingyen játszik, és a BMC is támogatja az eseményt. Így a nézők a teljes bevétellel a Baltazár Színházat segítik.

 

Jegyek vásárolhatóak: https://bmc.jegy.hu/program/baltazar-baratai-jotekonysagi-koncert-a-baltazar-szinhazert-129424/766838

 

Helyszín és időpont: Budapest Music Center, 2022. február 12.

 

 

Előző

Esély a teljes élethez...

Következő

Figyelmesség és jóindulat...

Kövess minket!