2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Csendes nyitvatartás...

Következő

„Mindenki karácsonya” a Westendben...

Jótékonysági gyereknap

Hagyományteremtő céllal gyereknapot tartottak sztárvendégekkel a Fővárosi Nagycirkuszban és a budapesti Óriáskeréken gyermekek részére, akik a főváros főbb nevezetességeit teljes körpanorámában láthatták. A különleges élményben részesült hátrányos helyzetű gyerekek a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében vettek részt a rendezvényen.

 

A Jótékonysági Gyereknapon a kicsik és nagyok cirkuszi előadást láthattak „Csillagok, égbeli tűk” címmel a Fővárosi Nagycirkuszban, sztárvendégek kíséretében. A cirkuszi mutatványok után a budapesti Óriáskerékre is felülhettek a kicsik és nagyok. A meghívott vendégeket nagy örömmel fogadták a gyerekek: Jász Andris, szaxofonművész és Kecskés Bence, gyorsasági motorversenyző kápráztatta el az ujjongó közönséget.

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője elárulta, miért szervezi meg évről évre ezeket a jótékonysági eseményeket: – Csodálatos élmény mindannyiunk számára, amikor a gyermekek jól érzik magukat, öröm sugárzik az arcukról. Ilyenkor az ország egész területéről jönnek a tanáraikkal, kísérőikkel együtt. Ezt a különleges élményt viszik magukkal, és utána hónapokon keresztül ezekről a kalandokról beszélgetnek. Természetesen további nagy élmény számukra, hogy az előadás végén kapnak egy szelet pizzát és játékot is, a Pizza King Premium és a Regio Játék támogatásával. Mivel gyermekotthonban nevelkedtem, így csodálatos érzés jót tenni. Engem az tesz boldoggá, ha örömöt okozhatok hátrányos helyzetű gyermekeknek.

 

 

Előző

Csendes nyitvatartás...

Következő

„Mindenki karácsonya” a Westendben...

Kövess minket!