2024. Február 25. | Mátyás

„Together We Can” kampány

Amway, a világ első számú közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata, nemzetközi kampánya keretében 1 millió eurót adományozott helyi jótékonysági és civil szervezeteknek szerte Európában. A cég a tavaly novemberben bevezetett, egyszer használatos maszkok eladásából származó profitot megduplázta, és jótékony célra fordította.

 

 „Vigyázzunk magunkra! Védjük szeretteinket! Segítsük közösségeinket!” – ez a legfontosabb üzenete az Amway Together We Can jótékonysági kampányának, melyben a márka, a munkatársai, valamint a vásárlók fogtak össze. A program eredményeként Európában összesen 1 millió euró adomány gyűlt össze a helyi jótékonysági és civil szervezetek számára.  

 

A 2020-ban indított „Together We Can” nemzetközi program részeként került bevezetésre az márka új, egyszer használatos arcmaszkja. Egy dobozban 50 darab 3 rétegű arcmaszk található, mely a baktériumok 98%-át kiszűri. A termék eladásából befolyt profitot a cég megduplázta, és Európa-szerte helyi jótékonysági és civil szervezeteknek adományozta, hogy ezzel is segítse a Covid-19 vírus elleni küzdelmet.

 

A vállalat weboldalán keresztül érkező adományoknak köszönhetően 2020-ban 135 000 euró támogatást nyújtott a helyi segélyszervezeteknek szerte Európában. Ezt később, a program során további 1 millió eurós adománnyal növelte, ezzel is kifejezve a cég elhivatottságát a rászorulók megsegítésére.

 

Magyarországon az Amway Hungária a maszkok eladásából származó profit kétszeresével –3 600 000 Ft – a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítványt támogatta. Családbarát klinikaként a gyermekek és szüleik biztonsága elsődleges szempont a Bókay Gyermekklinikán.

 

Az intézmény márka támogatásának egy részét ezért a Covid-19 járványügyi helyzetben kiemelkedően szükséges, a higiéniai biztonságot segítő eszközök és védőfelszerelések, így testhőmérséklet-mérő és arcmaszk-felismerő kioszkok, fertőtlenítőszerek, kézhigiénés termékek, valamint védőköpenyek beszerzésére fordította. Az adomány emellett a Magyarországon és Európában is kiemelkedő Bókay Arcrekonstrukciós Centrum felújítási munkálataihoz nyújt jelentős anyagi segítséget.

 

 

 

Kövess minket!