2023. December 07. | Ambrus
Előző

A legsokoldalúbb gyógynövény igazi c...

Következő

Vitaminpótlás nyáron is...

4-az-1-ben fogkefe?

Volt némi elképzelésünk már jó pár évvel ezelött az intelligens technológiáról, de azt bizonyára kevesen gondolták, hogy a fogmosást is kellemesebbé és tökéletesebbé teszi. S íme, elérkezett ennek is az ideje, már kapható a 4-az-1-ben FOREO ISSA mini 3 szónikus fogkefe. Kipróbáltam és nekem nagyon bevált!

 

Kezdjük a külcsínnel. Elsőként meg kell említeni, hogy a 100%-ban vízálló, BPA-tól és ftalátoktól -– ami egyfajta műanyag – mentes „szerkezet” lényegesen könnyebb, mint az eddig megszokott elektromos fogkefém. Ergonomikus kialakítása folytán tökéletesen kézre áll, különösen akkor érzékelhető ez a tulajdonsága, amikor a hátsó 7-es, 8-as fogak tisztításához érünk. Formatervezett, 3 ergonometrikus svéd dizájn, amely tökéletesen követi a szájüreg formáját.

 

Több színben, cserélhető fejekkel kapható: Summery Sky, Mango Tango és Wild Strawberry színekből választhatunk. Ráadásul egy kis világító smiley mosolyog ránk, amikor jelzi a készülék, hogy már 2 perce mossuk a fogunkat, befejezhetjük. De aggódhatnak a trehányok, mert fogkeféjük annyira okos, hogy azt is jelzi, ha több mint 12 órája nem mostak fogat. Igaz, ez már nem a külcsínhez tartozik, inkább már a tartalmat jelzi.

 

De miben is más ez a kis – orvosi szilikon – szerkezet, mint amit eddig megszoktunk. Egyrészt nem csak a fogak tisztítását érhetjük el használatával, de az íny, a szájüreg és a nyelv teljes körű tisztítását is. Számomra fontos, hogy a fogtisztítás és a gyengéd ínymasszázs mellett a kefefej hátoldala nyelv- és szájüreg tisztítására is alkalmas; e négy terület kezelésével a szilikonos fogkefe 30%-kal több lepedéket képes eltávolítani és 140%-al javítja a szájhigiéniát. Prospektusából azt is megtudtam, hogy ezt a T-Sonic pulzálással és innovatív, baktériumoknak ellenálló hibrid szilikonfej kombinációjával éri el.

 

Újdonság az is, hogy USB ponton újratölthető – én a telefonom töltőjére teszem fel – így utazás során nagyon kényelmes, hogy csak egy USB kábelt kell magunkkal vinni és nem egy egész töltőt.  Az sem utolsó szempont, hogy kb. 265 használatot is kibír egy felöltéssel, az innovatív hibrid kefefej pedig akár 6 hónapig is használható.

 

Úgy érzem, az új fogkefém nem csak dekoratív, praktikus és kényelmes, de nagyon hatékony a szájhigiéniát tekintve. Aki bővebbet szeretne megtudni – például a műszaki adatokat – erről a szuper szerkezetről az megteheti az alábbi oldalon: https://www.notino.hu/foreo/issa-mini-3-mango-tango-sonic-elektromos-fogkefe/p-16123018/ .
Tobak Viki

 

 

 

 

 

Előző

A legsokoldalúbb gyógynövény igazi c...

Következő

Vitaminpótlás nyáron is...

Kövess minket!