2024. Június 22. | Paulina
Előző

Balenciaga – avatárok törzse...

Következő

Giambattista Valli – couture kollekci...

Casablanca – férfi kollekció/ 2021 tavasz

Charaf Tajer férfi modelljei gyöngyöt, kardigánt és redőzött blúzt viselnek. „Amikor gyöngyökkel, nyomatokkal, selyemmel és mindezekkel játszunk, akkor a macsó embert lágyabb helyzetbe hozzuk. Abban a pillanatban, amikor megmutatja érzékenységét, megmutathatja erejét is. ” – mondta a tervező

 

Charaf Tajer a bezárási időszak egy részét Maui-ban (Hawaii) tölti, egy lélegzetelállítóan szép üdülőhelyen. Csak körül kellett néznie és máris ihletet merített kollekciójához a természetből. Az új modelljein is – szokásához híven – a nyomatok domináltak, például hawaii táj jelent meg egy klasszikus, steppelt angol kabáton, ingjein a hawaii tenger istennője szerepelt.

 

A tervező szabáskódokkal játszva alakította át a klasszikus szafari kabátot „olyan nyugodt darabbá, mint egy nyári éjszaka”, és viszonylag leporolta és újragondolta a teniszruhát, ami nála ezúttal 100 % selyemből készült. A cipők is kedvcsinálónak számítanak.

 

„Ez a kollekció az élet egy pillanatán és azon alapul, hogy milyen erős a természet" – mondta a tervező a vele készített Zoom interjú során.

Előző

Balenciaga – avatárok törzse...

Következő

Giambattista Valli – couture kollekci...

Kövess minket!