2024. Július 23. | Lenke
Előző

Adidas X Gucci merész megjelenései...

Következő

Moisés Nieto – 2021 ősz/tél...

Zegna – férfi divat 2022 tél

A Zegna-nál Alessandro Sartori azt igérte, hogy bemutatja az il nuovo abito-t, az új öltönyt. Az új kollekció azonban ennél sokkal merészebbet nyújtott. A tervező felhagyott a formális és az alkalmi, az elegáns és a sportos, az utcai és a divatos, a vezető és a munkás, a férfias és a nőies régimódi értelmezésével – mind olyan szokásformáló kettősségek, amelyek a hagyományos férfiöltözet útját jelzik.

 

Az új kollekció jellegzetes darabjai az éles sziluettű, deformált kabátok és nadrágok ultravékony, párnázott anyagból, gabardinból, továbbá a gyapjúból készült parkák és a kasmír – szövetpuhaságú bőrpanelekkel ellátott – ingek, valamint a kötött öltözékek, melyeknek absztrakt formái az erdő és a hó foltjait tükrözik. Az akár teveszőrből, akár kasmírból készült zakó és nadrág fúziós együttese – például, amikor egy luxus-kabát-munkaruha öltözet találkozik a szuper puha pizsamával – érdekes és jellegzetes színfoltja a kollekciónak.

 

Meg kell említeni a színeket is: a hagyományos barna, fekete összeállítások mellett megjelenik a tört fehér és a narancs, pulóverekben, öltönyökben, kabátokban egyaránt.

Előző

Adidas X Gucci merész megjelenései...

Következő

Moisés Nieto – 2021 ősz/tél...

Kövess minket!