2024. Július 19. | Emília

Max Mara 2020 Tavasz

Van egy olasz mondás, amely szerint „szenvedni kell, hogy szép legyél”, de ez biztosan nem vonatkozik a Max Mara out fitekre. A márka mindig is elérhető és egyenlőségre törekvő, egyben stílusos és finom kivitelezésű, rugalmas szabásvonalakon alapuló ruhatárat biztosít a nők számára a mindennapokhoz.

 

Ebben a szezonban a tervező munkájának középpontjában a zakó állt. A kínálat gazdag volt a tengerészkék, hagyományos férfias blézer aktualizált változataiban, amelyeknek a tervező, Griffiths új arányok és frissebb stílusperspektívák révén fiatalosabb élt adott. A Jermyn Street öltözködési stílusának egyfajta laza átvételeként a zakót számos interpretációban javasolták. A boxeralsó, a bermuda és a fehérített farmerből készült, fiús szabású nadrágok tovább fokozták a kollekció karakterét, amelynek további részletei közé tartoztak a mandzsettás Oxford ingek, a texasi csizmák, amelyeket feltűrt szegélyű farmerrel viseltek, és az elegáns trencskó kabátok.

 

A kínálatot a Max Mara jellegzetes nagykabátjainak vonzó választéka egészítette ki a farmer kék és a teveszín árnyalataiban. A legfigyelemreméltóbb egy rövid kasmír autókabát volt. A kollekcióról Griffiths így nyilatkozott:„Úgy gondolom, hogy végső soron az a fontos, hogy a ruhák mit jelentenek és mit képviselnek. Mi az intelligenciát és a tudást képviseljük, nemtől függetlenül."

 

Kövess minket!