2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Előző

Kicsi, de tökéletes...

Következő

Kövek a kertben...

Megújulás

A tavasz együtt jár az újraindítás vágyával. Kétségtelen, hogy a fürdőszoba ideális hely a dizájnfrissítés megkezdésére. Megtervezésekor a nyugalomra kell odafigyelni, olyan helynek kell lennie, ahol szívesen tölti az idejét, akár egyszerűen csak fogat mos, akár egy pohár borral és kedvenc könyvével áztatja magát a kádban. Ha tehát kedvet kapott ahhoz, hogy felfrissítse fürdőszobáját, ne keressen tovább, és inspirálódjon ezekből a 2021-es stílusos fürdőszobatrendekből. Elsőként nagyméretű fürdőszobákat mutatunk be, amelyek jellemzőit 4. pontban foglaltuk össze:


Nyitott zuhanyzók

Hagyományosan a zuhanyzók kétféle formában jelennek meg a fürdőszobában: a kádba integrált zuhanyzó vagy önálló zuhanyzó üvegfalakkal és ajtóval. 2021-ben azonban a nyitott zuhanyzóegységek térhódítását láthatjuk. Ezeknek spa-szerű érzetük van, és rendkívül modernek..

 

Rengeteg növény

A fürdőszobában ritkábban látni sok növényt, pedig rengeteg olyan faj létezik, amely a párás és nedves környezetben is jól érzi magát, például orchideák, béke liliomok, bostoni páfrányok, kígyónövények és aloe vera. Csak arról kell meggyőződnie, hogy a fürdőszobában elegendő természetes fény legyen. A növények egy kis zöldséget és természetet adhatnak egy egyébként ember alkotta térnek, különösen, ha fehér kerámiacsempe hátterében állnak.

 

Vintage berendezési tárgyak és kiegészítők

2021-ben a fürdőszobákban a vintage berendezési tárgyak és kiegészítők száma növekedni fog. Legyen szó vintage stílusú csaptelepekről és keverőkről, látható zuhanycsövekről vagy vintage kiegészítőkről, mint a drót törölközőtartók és sárgaréz szappantartók. Böngésszen a vintage lakberendezési magazinokban inspirációért, ha ez a stílus elnyeri tetszését.

 

Bluetooth-kiegészítők

Mindannyian szeretünk énekelni a zuhany alatt. Így nem túl meglepő, hogy divatba jönnek azok a bluetooth-kiegészítők, amelyek biztonságosan tudnak zenét lejátszani ebben a nedves és nedves térben. Legyen szó akár zuhany alatti hangszórókról, akár bluetooth-csatlakoztatható tükrökről.

 

 

Előző

Kicsi, de tökéletes...

Következő

Kövek a kertben...

Kövess minket!