2024. Július 21. | Dániel, Daniella
Világítás okosan
Design
Dizájn hírek és trendek
Előző

A’ Design Award díj...

Következő

Optimális munkaterület...

Red Dot dizájn-díj

A Philips televíziókat és audió termékeket gyártó TP Vision üzletfilozófiájának kulcseleme az európai stílusú dizájn, amely most a formatervezés világának legmagasabb elismerésében részesült: négy termék is elnyerte a patinás Red Dot dizájndíjat.

 

A nyertes formaterveket a TP Vision Amszterdamban dolgozó európai dizájncsapata alkotta meg:

  1. A prémium kategóriás Philips OLED806 televízió minimalista megjelenéssel és természetes anyagok felhasználásával közvetíti a készülék kiemelkedő teljesítményét.
  2. A Philips Performance Series Philips 8506 LED televízió formaterve egyszerre sugároz légies könnyedséget, csúcsminőséget és csúcsteljesítményt.
  3. A Philips Fidelio TI valódi vezeték nélküli fülhallgató a prémium megjelenést és anyagfelhasználást hozta el a true wireless (TWS) termékkategóriába.
  4. A Philips T8506 ANC TWS fülhallgatók formaterve a célszerűséget és teljesítményt hozza közös nevezőre a visszafogottsággal és eleganciával.
  5. A zsűri a TV készülékek és fejhallgatók mellett három Philips márkájú monitort is díjazott (16B1U3300, 24B1D5300, 34E1N7900).

 

A Red Dot díj 60 éve ismeri el a funkcionalitás, minőség, ergonómia és innováció szempontjából legjobb formaterveket, az utóbbi években pedig immár a tartósságot és fenntarthatóságot is figyelembe veszi. Alaposságának hála a Red Dot a világ egyik legelismertebb dizájndíja. 2021-ben a kis és nagy cégek a világ minden tájáról több mint 5500 terméküket nevezték a díjra, a győzteseket kilenc kritérium alapján 50 szakértőből álló független, nemzetközi zsűri választotta ki a napokon át tartó tanácskozás során.

 

„Nagy megtiszteltetés, hogy a dizájnszakma a legmagasabb szintű elismeréssel igazolja döntésünket, hogy dedikált európai dizájncsapatot tartunk fenn, amely az elmúlt években egyedi formanyelvet alkotott termékeink számára. Célunk, hogy vásárlóink hosszú időn át használják termékeinket, és a készülékeink egész életcikluson át vonzók maradjanak a szemükben. A Red Dot ennek a megközelítésnek a sikerét igazolja” – mondta el a díj kapcsán Rod White, a TP Vision dizájnigazgatója.

 

 

Előző

A’ Design Award díj...

Következő

Optimális munkaterület...

Kövess minket!