2024. Február 29. | Elemér, Oszvald, Román
Előző

A Király – Filmzene & Symphonie...

Következő

aZorka – Játékmadár...

NOX

Húsz éve robbant be a köztudatba a NOX zenekar, mely különleges hangzásvilágával hamarosan az ország egyik kedvenc csapatává vált. Tizenhárom évvel ezelőtt azonban a NOX, sikereinek csúcspontján hirtelen visszavonult, idén azonban elérkezett az ideje a nagy visszatérésnek. Ennek első jele a most napvilágot látott legújabb videoklip.


„A November című dal összefoglalja mindazt, ami a NOX-ra oly jellemző volt. 13 év alatt sokat változott a zenei trend, mellyel természetesen mi is formálódtunk, de megőriztük a NOX esszenciáját” – meséli Péter Szabó Szilvia, a zenekar énekesnője.

 

„Ennek eredményeképpen mind a hangzás, mind a szöveg tekintetében önazonosak maradtunk és 

egy érett, mégis nagyon friss dal gurult ki a zenei műhelyből. Kimondhatjuk: felnőtt a NOX. A videoklip művészeti koncepciója is nagyon izgalmas, mivel a ránk jellemző látványos jelenetek mellett, számos múltidéző visszautalást rejtettünk el a klipben, amitől egy valódi időutazás lett a végeredmény” – tette hozzá Szilvi.  

A November további pikantériája, hogy a hamarosan megjelenő FŐNIX című albumról ezt az egy dalt élőben is el fogják játszani koncertjükön. A dal zenéjét Harmath Szabolcs szerezte, szövegét Valla Attila írta. A klipet Jimy J. Hollywood rendezte.


Helyszín és időpont: Papp László Sportaréna, 2022. november 27.

  

klip ITT

Előző

A Király – Filmzene & Symphonie...

Következő

aZorka – Játékmadár...

Kövess minket!