2024. Július 23. | Lenke

Linkin Park – Fighting Myself

A nu metal úttörő csapata a Grammy-díjra jelölt, többszörös platinás ’Meteora’ c. lemez örökségét új ’Meteora 20’ gyűjteményével készül feleleveníteni április 7-én. A globális méretű megjelenés új számokat is rejt a néhai Chester Bennington felülmúlhatatlan és örökérvényű hangjával, amit a most debütáló „Fighting Myself” is magába zár.

 

Miközben a banda átfésülte a Meteora archívumát, Mike Shinoda tudta, hogy a „Fighting Myself” ütős instrumental verziója felfedezésre vár, de meglepődve találta meg saját és Chester éneksávjait is. Ezután ügyes mixet adott a többsávos számnak, és a dal végső formájában olyan lett, mint, amit Shinoda "egy végleges Linkin Park-szám"-nak nevezhetett el. Az új felvételben izzanak Shinoda éles verzéi, melyeket a torzított, zúzós gitárok fokoznak, miközben Bennington mindig felismerhető hangja megszólal: “Fighting myself I always lose.

 

Az új dal követi a vezető „Lost” debütálását. A szám jelenségként és 2023 eddigi legnagyobb rockdalaként robbant be. Kiviharzott a kapun és a zenei szcéna élvonalába került, és a slágerlisták élén uralkodik most is. Eddig több mint 93 millió globális adatfolyamot és 30 millió YouTube-megtekintést gyűjtött össze lenyűgöző videóklipjével.

 

 

Videoklip ITT     

Kövess minket!