2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Szikora Robi és Mészáros Tamás köz...

Következő

Szlimmy & Loki – Arctáncoltató ft. M...

Kállay-Saunders – Homesick

 „Homesick”, magyarul honvágy című, életteli dalával tért vissza Kállay-Saunders András egy gyönyörű nő oldalán! Egy ideje, a nemzetközi szinten alkotó dalszerző-előadó szerint egy embernek az az otthon, ahova a szíve kötődik, így mind a debütáló dalban mind a klipben az otthon szimbolikusan egy személyt takar a sokoldalú énekes számára. Egyszerre táncolhatjuk át az éjszakát vagy sírhatjuk tele a párnánkat az új track hallatán!

 

Kállay Saunders zenéit az utóbbi két évben a világ egyre több pontján hallgatják, két dalával (OCEAN”, „WHY) Európában és a balkáni régióban is rádiós sikereket ért el, görög kiadójával (down2earth) új lemezzel is készül. A csodálatosan épülő globális hírnév mellett azonban Andris itthon is egyre aktívabb, szólóprojektje mellett idén újra alkot a fesztiválzenekar, The Middletonz együttessel.  

 

A most debütáló Homesick Andris állandó munkatársával, a producer-dalszerzővel, anatuval és a világhírű producerrel, Dale Breckerrel közösen készült el - aki nem mellesleg Harry Styles-nak, Jack Harlow-nak vagy épp a Grammy-díjas, elektronikus duónak, a Rüfüs Du Solnak látta el mastering munkálatait. A végeredmény egy fülbemászó gitártémával átszőtt, igazi táncolós R&B felvétel lett, Andris hihetetlen egyedi vokáljával.

 

Rejtélyesen így mesélt Andris megszületett felvételének hátteréről:

„Az összes dal, amit írok, az velem történt, vagy első kézből vagy a közvetlen környezetemben tapasztaltam. A Homesick arról a lányról szól, akivel amióta nem vagyok együtt, már semmi sem ugyanolyan, mert benne találtam az otthonom. Amióta ő nincs, csak élem az életem, mosolygok kifelé, de belül szomorú vagyok, sok a kérdőjel bennem. Ott van a félelem, hogy mi van, ha úgy éli le két ember az életét, hogy habár a szívükben együtt vannak, de valójában sose lesznek egymáséi teljesen. Ez egy visszatérő témám, mert az egyik régebbi  dalom, a "JULIET"-ben is megjelent már ez az érzés, amiben két ember öregkorára észreveszi, hogy egész végig csak egymást akarta.”

 

A látványos videóklipben pedig a színésznő-énekesnő Kovács Gyopár testesíti meg Andris által felidézett, egykori szerelmét

 

Videoklip megnézhető ITT

Előző

Szikora Robi és Mészáros Tamás köz...

Következő

Szlimmy & Loki – Arctáncoltató ft. M...

Kövess minket!