2024. Június 19. | Gyárfás

Charlie Puth - Light Switch

Addiktív vokálok, lüktető modern pop beatek és egy azonnal magával ragadó flow: így lehet összegezni az amerikai szupersztár, Charile Puth  rádióbarát újdonságát.

 

A felvétel különlegessége, hogy a rajongók hónapokon keresztül betekintést nyerhettek az alkotási folyamatokba, ugyanis az előadó TikTok oldalán osztott meg tartalmakat a kiadvány előkészületeiről.

 

„Hatalmas élmény volt megmutatni az alkotási folyamatokat a követőimmel! Az online bevonódásukkal olyan érzés volt, mintha együtt írtuk volna a számot” – mesélte Charlie.

 

„A „Light Switch” egyben a ’Puth’ közelgő stúdióalbumának első előfutára is, bevallása szerint az eddigi legszemélyesebb lemeze. „Soha nem volt lehetőségem olyan zenét kiadni, ami teljesen én vagyok - ezen a korongon most minden egyes darab az én személyiségem részeit mutatja majd be” – mondta el a Vogue műsorában.

 

A négyszeres Grammy-jelölt énekes-dalszerző-producer 2015-ben robbant be a köztudatba Wiz Khalifával közös „See You Again" című slágerével, és fenekestül felforgatta a zenei szcénát. A Spotify-on eddig többmilliárd streamet generált, a nézők pedig YouTube-on is szétszedik: „Attention” című megahitje már meghaladta az egy milliárd megtekintést, míg a „We Don’t Talk Anymore” című dalának videóklipjét már több mint két és fél milliárdan látták.

 

 

Videoklip ITT

Kövess minket!