2024. Április 17. | Rudolf
Előző

Hedda Gabler...

Következő

Two Steps from Hell, Thomas Bergersen & ...

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

A világ kortalan slágereit egyedi módon feldolgozó amerikai formációt már jól ismeri a magyar közönség, hiszen többször adtak teltházas koncertet Budapesten. A PMJ idén újabb meglepetésekkel és igazi klasszikusokkal készül a közönségnek.

Az Egyesült Királyságban vette kezdetét a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturnéja. A” Life In The Past Lane” névre keresztelt koncertsorozat állomásai közé Budapest is bekrült.

A Postmodern Jukeboxot, melyet a világon széles körben PJM néven ismernek, az amerikai zongorista, Scott Bradlee alapította 2011-ben. A zenekar különlegessége abban rejlik, hogy a modern zenéket vintage műfajában dolgozzák át, a mai legnagyobb slágereket különösképpen a 20. századi jazz és swing stílusban dolgozzák át, a mostani turné ezért is kapta a ”Life In The Past Lane” elnevezést. A formáció 2023-as előadása egyedülálló módon fogja ötvözni a modern kor legnagyobb dalait a művészek sajátos stílusával, egyfajta ”zenei időgépként”.


Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelit rajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt 100 év kortalan zenéjét idézzük meg”– fogalmazott Scott Bradlee a zenekar megalapítója és zongoristája.

Különleges meglepetés vendégek is gyakran csatlakoznak az alap felálláshoz, biztosítva, hogy minden koncertélmény rendkívül egyedi, és összehasonlíthatatlan legyen, felvillanyozó élőzenei élményt nyújtva a közönség számára.
Helyszín és időpont: MVM Dom, 2023. október 17.


Előző

Hedda Gabler...

Következő

Two Steps from Hell, Thomas Bergersen & ...

Kövess minket!