2024. Május 24. | Eszter, Eliza

Haccacáré…

A múlt század elejét megidéző jól ismert magyar slágereket több mint 100 éve tartják életben a  színházi előadások, koncertek, művészek és  nem utolsó sorban a közönség. Az 1920-as évek csillogó világába viszi el a közönséget az Orfeum új műsora, s a publikummal együtt elevenítik fel a korabeli szórakozóhely varázslatos hangulatát.

 

A  humorral megfűszerezett műsor kihagyhatatlan slágerei közül többek között felcsendül az  Éjjel az omnibusz tetején, Holdvilágos éjszakán, Szívemben bomba van… a Kellene ma éjjel, egy kis hacáré, haccacáré című dalok. De nem csak a közismert slágerek idézik meg az 1920-as éveket, a publikumot is korhű ruháiban várják az Orfeumba.

                         

Ezért hölgyek, elő a flitteres ruhával, a marcell hullámokkal, az erős sminkkel és a lenyűgöző ékszerekkel. Urakat sem maradhatnak el partnereiktől, őket is a múlt század húszas éveinek öltözékeiben várják: mellény, nadrágtartó, csokornyakkendő, kalap, sétapálca és persze a jómodor se maradjon otthon. S ahogy az anno szokás volt, a dalok mellett 3 fogásos vacsorát és finom korabeli italokat is fogyaszthat a publikum.

 

Fellépők: Mahó Andrea – színművész/ énekes, Simon Panna Bogi – színészművész/ énekes,

Gömöri András Máté – színészművész/ énekes, Dr. Káel Norbert – zongoraművész 

 

Helyszín és időpont: Budapesti Orfeum, 2023. április 6.

 

Előzetes ITT

Kövess minket!