2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Kokainmedve...

Következő

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület...

Tár

Cate Blanchett

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó TÁR középpontjában Lydia Tár áll, az ikonikus zenész, akit széles körben a legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tekintenek, és aki a világon az első női vezető karmestere egy német zenekarnak.

 

Lydia Tár (Cate Blanchett) az egyik vezető német szimfonikus zenekar karmestere. Pályafutása csúcsán találkozunk vele, könyvet készül kiadni, és élőben fogja vezényelni Mahler 5. szimfóniáját. Az elkövetkező hetekben elképesztő változások történnek az életében. Ennek köszönhetően feltárul tehetség és erő könyörtelenül őszinte természetrajza, és kirajzolódik a válasz a kérdésre, hogy az így keletkezett hatalomnak milyen és mennyire tartós hatása lehet napjaink társadalmára.

 

Az író-rendező-producer Todd Field (Apró titkok, A hálószobában) izgalmas új filmje a hatalom változó természetét, hatását és maradandóságát vizsgálja modern világunkban.

 

Bemutató: 2023. február 16., r.: Todd Field, sz.: Cate Blanchett, Noémie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Julian Glover, Allan Corduner, Mark Strong – UIP-Duna Film

Korhatár: (16)

 

 

Előzetes ITT

Előző

Kokainmedve...

Következő

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület...

Kövess minket!