2022. Május 17. | Paszkál
Előző

„Zölden Jobb!”...

Következő

Kora tavaszi teendők a kertben...

Takarítsunk okosan

Hurrá, végre kisütött a nap, megérkezett a jó idő! Ilyenkor könnyebben nekilátunk az otthoni takarításnak és a nagymosásnak is. Fontos tudni, hogy a hagyományos tisztítószerekkel nagy terhet róhatunk környezetünkre. Jó hír, hogy ökobarát termékekkel, kis odafigyeléssel mi is sokat tehetünk a talaj, a víz tisztaságáért. Az Amway Home™ most hoz pár könnyűszerrel alkalmazható praktikát, amivel csillogóvá tehetjük otthonunkat úgy, hogy közben a természetet is óvjuk.

 

Válasszunk ökotudatosan!

Manapság már számtalan tisztítószer közül választhatunk. Álljon át a zöld takarításra: vásároljon olyan tisztítószereket, melyek kímélik a környezetet! A BIOQUEST formulát tartalmazó Amway Home™ tisztító- és mosószerek tökéletes megoldást jelentenek, ha ökobarát alternatívát keres. Természetes eredetű, kiemelkedően aktív összetevőik révén különleges tisztítóerőt biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a környezetet.

 

Nagymosás? Kisebb hőmérsékletettel!

Legtöbben 40Co-on mossuk ruháinkat, pedig akár 15Co-on is remek eredményt érhetünk el. Gondoljunk bele, mennyi energiát takaríthatunk meg ezzel! Tuti tipp a mosáshoz az Amway SA8™ folyékony mosószer, mely nem tartalmaz foszfátokat, klórt, vagy festéket. Biológiailag lebomló hatóanyagaival még alacsony hőmérsékleten is tökéletesen kitisztítja ruháidat sőt, még a bőrödhöz is kíméletes!

 

Gondolkozunk nagyban!

A koncentrátumok nemcsak gazdaságosabbak, mint normál kiszerelésű társaik: használatukkal jóval kevesebb hulladékot és vegyszert szabadítunk a környezetre. Nekiállna az ablakmosásnak? Az Amway L.O.C.TM foszfátoktól, erős hatású savaktól és lúgoktól mentes üvegtisztítója csíkmentes, ragyogó végeredményt garantál, citrus illata pedig frissebbé varázsolja az egész lakást. Az 500 ml-es mini kiszerelésből akár két liter ablaktisztító is kitelik!

 

Köszönjünk el a papírtól!

A közhiedelemmel ellentétben a használt papírtörlő, szalvéta, zsebkendő nem újrahasznosítható hulladék. A papírtörlő az egyik legkönnyebben helyettesíthető háztartási eszköz: ha búcsút intünk neki, jelentős mennyiségű hulladékot spórolunk meg. Takarításhoz használjunk régi textileket, törölközőket, sőt, ezeket újra és újra elővehetjük, ha szükség van rá a papír helyett!

Előző

„Zölden Jobb!”...

Következő

Kora tavaszi teendők a kertben...

Kövess minket!