2024. Július 22. | Magdolna
Előző

Koncertek, ahol mindenki állt és tombo...

Következő

Varga Andrea kapta idén a Déryné-díj...

Tom Cruise nélkül?

Eddig úgy fest a dolog, hogy a két részben mozikba kerülő hetedik Mission: Impossible opusz után Tom Cruise nem játssza többé Ethan Hunt globális szuperügynököt.

 

 Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden idők egyik legsikeresebb mozis franchise-a lehúzná a rolót. A hamarosan mozikba kerülő Mission: Impossible Leszámolás Első Rész rendezője, Christopher McQuarrie ugyanis azt mondta az Entertainment Weeklynek adott interjújában, hogy a franchise történetében minden mindig is képlékeny volt.

 

„Javában forgatjuk a Mission: Impossible Leszámolás Második Részt, és többféle kifutása is lehet a történetnek – sugallta sejtelmesen a rendező. – Mindig van valamilyen terv, ami aztán kisiklik, de azért a végén mégis minden jól sül el. Az ember menet közben nem is képes teljesen felfogni, mi történik, amíg el nem jut a végére.”

 

A jelek arra mutatnak, hogy a Mission: Impossible hasonló pályára kerülhet, mint a Halálos iramban-széria, ahol most már biztos, hogy Vin Dieselék kiszállnak, de a fiatal nemzedék tovább nyomja a pedált. Az M:I franchise sztárjai lassan három évtizednyi kifutás után kiöregedtek, de az üzleti modell kifogástalanul működik, tehát jöhetnek további részek új sztárokkal. Az M:I esetében a folytatás további garanciája Tom Cruise, aki producerként őrködhet a széria fejlődése felett, és miközben a fiatalok küzdenek tovább, epizódról epizódra cameókkal örvendeztethetné meg a közönséget, ahogyan alighanem a szintén producer Vin Diesel is tervezi a maga gyorshajtásos birodalmában.

 

A Mission: Impossible Leszámolás Első Részben Cruise mellett visszatérnek a korábban megkedvelt hősök (Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby), a tikokzatos főgonoszt Esai Morales alakítja, a még titokzatosabb végzet asszonyát, Gace-t pedig Hayley Atwell, aki a Marvel-moziverzumból érkezett.

(Mission: Impossible Dead Reckoning Part One hazai bemutatója 2023. július 13.)

 

Előző

Koncertek, ahol mindenki állt és tombo...

Következő

Varga Andrea kapta idén a Déryné-díj...

Kövess minket!