2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Gentleman Eau de Parfum Boisée...

Következő

Határtalan úriemberek...

Givenchy, az örök

Vannak illatok, amelyek soha nem feledhetőek, újra meg újra meghódítják a hölgyeket, ezek egyike a L’Interdit, amely eddig is csábítás, a vonzerő szimbóluma volt, s amely szezon két  újdonságával, a  Couture Edition és a Hairmist termékeivel fokozza ezt a hatást.

 

Couture Edition 2020

2020-ban a Givenchy bemutatja ikonikus termékének, a L’Interdit Eau de Parfum-nek új Couture kiadását. Fekete csipke motívummal díszítve tiszteleg a Givenchy egyik legkedveltebb anyaga előtt. A csipke mindig a divatház kreációinak jellegzetessége volt, mióta 1952-ben Hubert de Givenchy megalapította. A kifinomult szövésű Calais-i csipke jelenik meg ezen a csodás limitált kiadású terméken, az üvegre gravírozva.

Ár: Limitált kiadás (50ml eau de parfum)  várhatóan 31,850  Ft fogyasztói áron kerül forgalomba 

 

Hairmist

A haj a nőknél az ösztön, a csábítás és a fizikai vonzerő szimbóluma. A férfiaknál fizikai erőt és férfiasságot sugároz. Fedezze fel a szezon újdonságát, az illatosítás új eszközét, mely intenzívebbé teszi az ikonikus L’INTERDIT illatát. Az új hajpermet kiemeli a hajat, selymessé varázsolja, könnyű textúrája fényt ad, kedvező árával tökéletes a kisebb pénztárcával rendelkezőknek is, akik mindenképpen szeretnének valamit ebből a sorozatból. Az üveget mérete miatt könnyű bedobni a táskába, hogy napközben is frissíthessük az illatunkat. Könnyedebb illat, mely kiváló a meleg nyári napokon, miközben megőrizzük az Eau de Parfum-öt és az Eau de Toilette-t a hosszú nyári estékre!

Ár: (35 ml)  várhatóan 15.930 Ft fogyasztói áron kerül forgalomba

 

 

 

Előző

Gentleman Eau de Parfum Boisée...

Következő

Határtalan úriemberek...

Kövess minket!