2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

A világ a te színpadod...

Következő

Kerüljünk közelebb egymáshoz az illa...

Az izzó tiltások

Dacolni a megszokással, kitörni, vibrálni: megalkotása óta a L’Interdit mindig a felszabadító erők katalizátora volt. 

 

2018. A kifejezetten merész Eau de Parfum arra ösztönöz, hogy megszegjük a szabályokat.

2019. A borzongató tiltások az Eau de Toilette-tel váltak mámorossá, mely a minden nőben ott rejtőző, felvállalt sötét oldalt emelte ki.

2020. Az Eau de Parfum Intense tovább fokozta a tiltottal dacolás megállíthatatlan varázsát. Mélyebb, sötétebb, intenzívebb, függéssé alakul.  

 

Ma egy új fejezet nyílik, mely a tűzzel játszik és felemészt. A L’Interdit Eau de Parfum Rouge felráz és izzóan érzéki. Nem tudunk ellenállni neki, megadjuk magunkat. A L’Interdit összezavar érzéki és pusztító borzongásával. Többé már nem függés. Megszállottság.

 

Érzéki, izzó üveg

Ez az új kompozíció a L’Interdit egyik ikonikus színének, a vörösnek állít emléket, mely az üveg belsejében izzik. Tele fénnyel olyan, mintha mindjárt meggyulladna. Az áttetsző sötét vörös belső lakkozás egy technológiai siker, mely előzmények nélküli a parfümpiacon. Ez az izzó dekoráció felmelegíti az emblematikus formájú üveget. A nyaka körül Couture szalaggal hangsúlyozva és a divatház ezüst 4G logójával lepecsételve, az üveg időtlen vonalai még érzékibbek, mint valaha.  

 

A fényes és merész megjelenésű doboz szintén mély, vörös árnyalatot kapott, melyet a sugárzó ezüst L’Interdit felirat hangsúlyoz. Amikor kinyitjuk, a skarlátvörösben előtűnik Hubert de Givenchy szignója, mely teljessé teszi ezt az igazán nőies, monokróm dobozt.

 

Egy érzéki virág – fűszeres vörös akkorddal hevítve

Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal mester parfümőrök alkotása az Eau de Parfum Rouge, mely lángba borítja a L’Interdit underground karakterét. Egy intenzíven érzéki, izzó vörös jegy járja át az illatot.

 

Az eredeti virágcsokrot egy lédús vérnarancs forrósága itatja át. Az utóbbi lobbanékony jegyeit tovább élénkíti az afrodiziákumként ismert gyömbér kirobbanó frissessége. A vibráló kompozíció izzó egységet alkot a pimiento paprika levéllel és egy érzéki, nagyon csábító, fűszeres akkordot hoz létre. A felkavaró fás jegyek a vetiver és  pacsuli füstös, underground jellemzőivel, eggyé válnak az új-kaledóniai szantálfa magával ragadó, gyengéd édességével, mely izzó, érzéki eredményt ad.   

 

A Givenchy Parfums vállalati felelősség vállalási célkitűzéseinek megfelelően, melynek neve „Dare to Reinvent”, a L’Interdit Eau de Parfum Rouge különleges természetes összetevői azonosított forrásból származnak. Olyan szektorokból érkeznek, melyek elkötelezettek a környezeti hatásuk minimalizálására és a helyi lakosoknak tisztességes munkakörülményeket biztosítanak. Ilyen a sambac jázmin, melyet Indiában termesztenek, és egészen a kezdetektől nyomon követik a termelést. A Nigériából érkező gyömbért természetes eljárással hideg extrakciónak vetik alá. A szantálfa egy olyan, új-kaledóniai vállalattól érkezik, ahol az olaj kinyeréséhez vízzel történő desztillálást alkalmaznak, a helyi lakosokat alkalmazzák és részt vesznek újraerdősítési projektekben.

 

Egy magával ragadó múzsa

A színésznő Rooney Mara mágneses allűrje továbbra is lángra lobbantja az illatot. Önkifejezése, szépsége, személyisége, minden vele kapcsolatban a L’Interdit világát tükrözi a kampányban, melyet David Sims divatfotós készített. Ajkait mély vörössel színezték, mely az Eau de Parfum Rouge izzó világát visszhangozza, miközben kontrasztot képez a fekete csipkés Givenchy Haute Couture ruhájával. A metró megálló a távolban fénylő vörös színnel világít, a lány pedig még határozottabb és magabiztosabb, mint valaha. A tiltott varázsát sugározza.

Előző

A világ a te színpadod...

Következő

Kerüljünk közelebb egymáshoz az illa...

Kövess minket!