2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Lenyűgőző party sminkek...

Következő

Ragyogás egész nap...

Szépség és magabiztosság

A Miss Sporty bemutatja új, szuper-tartós, „életálló” arc- és szemsmink termékeit.

 

Fedezzük fel a 24 órás alapozót, amely soha nem hagy cserben, és a 24 órás, különlegesen dúsító hatású szempillaspirált, amely a távol tartja egymástól a szempillákat. Tegyük teljessé az „életálló” megjelenést tartós korrektorral, púderrel és szemhéjfilccel. Ezek a költségvetésbarát szépségek egész napra szóló önbizalmat biztosítanak, történjék bármi.

 

Új Perfect to Last 24H alapozó

Függetlenül attól, hogy óráról órára rohanunk, vagy éppen sokáig fennmaradunk egy mozis estén, non-stop szükségünk van a tökéletes arcra ahhoz, hogy a legjobb formában érezzük magunkat. A Perfect to Last 24H alapozó teljes fedőhatást, 24 órán át hibátlan bőrt biztosít, izzadásálló formulájának, kenődésmentességének köszönhetően biztosan nem lesznek sminknyomok a ruhádon! Valóra vált álom – könnyedén simul a bőrödhöz, természetes megjelenést és csillogásmentességet ad –, lélegző réteg hidratáló hatású és kényelmes. Háromféle bőrtónushoz illő árnyalatban érhető el. 

 

Új Volume to Last 24H szempillaspirál

 Az élet elég bonyolult, de a Volume to Last 24H szempillaspirál megkönnyíti.  Ez az „életálló” szempillaspirál egyetlen gyors és egyszerű lépésben dúsít – a hatás akár 24 órán át is kitart. Ennyire egyszerű! A Miss Sporty gyors festékfelvevő keféje határozott szépségű, ultra-dús szempillákat épít fel. Nincsenek csomók vagy kenődések! Az „életálló” formula egész nap és egész éjjel a helyén marad, még akkor is, ha könnyezünk, verejtékezünk vagy akár buli közben. A panda szemeknek ezzel leáldozott. Az extrém tartós szempillaspirált könnyen felismered neon sárga csomagolásáról, lila feliratairól - ideális azoknak a lányoknak, akik kiemelkednek a sorból.

 

Új Perfect to Last 10H púder

Kinek van ideje folytonos sminkellenőrzésekre? Nézzünk ki gyönyörűen egész nap a Perfect to Last 10H púderrel. Ez az extra tartós púder tökéletesen illeszkedik a bőrhöz és matt hatást biztosít 10 órán át. Viseljük önmagában vagy sminkalapként, bőrünk csillogástól mentes lesz és nem szárad ki. A bőrgyógyászok által tesztelt formula könnyed, gyengéd alkalmazást, kényelmes érzést biztosít.  Ezüstszínű csomagolással, áttetsző fedéllel rendelkezik és kétféle árnyalatban érhető el, hogy bárki megtalálhassa saját bőrtónusához illőt.

 

Új Perfect to Last 24H korrektor

 A tartós Perfect to Last 24H folyékony korrektor kenődésmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt - elfedi a tökéletlenségeket, a foltokat és a sötét karikákat, 24 órán át. Válasszunk a két, minden bőrtónushoz passzoló árnyalatból - mindkettőt vékony, áttetsző, cső formájú csomagolásban található.

 

Új Flick to Last 24H szemhéjfilc

A Flick to Last 24H szemhéjfilc. 24 órán át kitart, gyorsan szárad, vízálló – viselhető tengerparton, buliban vagy egy könnyfakasztó film alatt. A filc egyedülálló, kétoldalú 3D-s applikátorának köszönhetően nagyon könnyű vele precíz, vékony és vastag vonalakat alkotni. A fekete szín különlegesen vonzó megjelenést ad – a festéket pedig ultra-könnyű eltávolítani a nap vagy éjszaka végén. Ezüstszínű grafikával díszített csomagolás - ez a karcsú, fekete szemhéjfilc stílusos és kötelező kiegészítő a sminkestáskában.

 

Előző

Lenyűgőző party sminkek...

Következő

Ragyogás egész nap...

Kövess minket!