2024. Április 15. | Anasztázia, Tas
Előző

Luxus szempilla&szemöldök...

Következő

Sugárzó, hibátlan arcbőr...

Hibátlanul és tökéletesen

A párizsi nők velük született, könnyed eleganciája világszerte irigyelt szépségtrükk. Mi többiek, vajon hogy tudnánk hasonló, mesésen könnyelmű, vagy könnyelműen mesés megjelenésre szert tenni? A Bourjois újdonsága most a 24/7 Insta-kész tökéletes bőr kulcsát adja a kezünkbe, ráadásul, erőlködni sem kell.

 

A Found-cealer elnevezés az angol alapozó (foundation) és korrektor (concealer) összevonásából született. Nem véletlen a névválasztás, mert pontosan azt tartjuk a kezünkben, amire számítunk: az alapozó és a korrektor ellenállhatatlan 2-az-1-ben ötvözetét. Az Always Faboulous Found-cealer Alapozó Stift egyszerre luxus és praktikus kis termék, a stift forma lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor könnyen használhassuk.

Alapozóként az „egy ecsetvonásra a tökéletes fedéstől” műfajba tartozik. Állaga mégis könnyű, nem tömíti el az arcbőrt, a krémes textúra pedig könnyen eldolgozható. Így szert tehetsz a hőn áhított, ragyogó arcbőrre, a fedés ráadásul egész nap tart. Korrektorként szuper hatékony a szem alatti sötét karikák, pattanások és más tökéletlenségek ellen, teljes és vízálló fedést biztosít.

 

A Found-cealer Alapozó Stift négy árnyalatban elérhető, így könnyedén megtalálható a bőrtónushoz leginkább illeszkedő szín. Mesésen egyszerű használni, csak szimplán “rajzoljunk” a szemöldök-, és arccsont, valamint az orr és az áll vonalára, majd jól dolgozzuk el. Korrektor funkcióját használva akár önmagában, akár az alapozóval együtt, használjuk ki a ferde végű applikátor nyújtotta lehetőségeket, a még precízebb és célzottabb felvitelért. Az ujjak itt is hasznos segítséget nyújthatnak az eldolgozásban!

ár: 4.399 Ft

 

Utánajártunk: a tartós fedést biztosító alapozó stift szivacsos applikátorral, elegáns fekete & rozé arany csomagolásban kapható. Teljes fedés akár már egy vonásra alapozóként és korrektorként is.  Közepesen-matt hatás, csillogásmentes bőr, erősen pigmentált, tartós, vízálló formula, nem kenődik, krémes, könnyű, jól eldolgozható textúra.

 

Előző

Luxus szempilla&szemöldök...

Következő

Sugárzó, hibátlan arcbőr...

Kövess minket!