2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Az önkifejezés formája – rúzs...

Következő

Színezd újra az őszt...

A káprázatos karácsonyi smink titka

A karácsony pompás színei és az ünnepi fényáradat mindenki szívét káprázattal tölti el az ünnepi forgatagban. Csillogó szemekkel csodáljuk a gyönyörű díszítéseket, a ragyogó karácsonyfákat és a szépséges ajándékokat. Idén azonban nem csak a karácsonyfa fog csillogni, Szabó Doris, az AVON sminkmestere ugyanis csillámos csodasminkkel készült nekünk az ünnepekre, amellyel beragyoghatjuk a karácsonyi estéket.

 

Idén karácsonykor nem csak a díszekben fognak gyönyörködni szeretteink! Ezzel a gyönyörűen csillogó sminkkel nem nyúlhatunk mellé az ünnepek alatt, legyen szó a karácsonyi vacsoráról vagy akár egy éjszakába nyúló partiról.  Nézzük hát, hogyan ragyoghatjuk túl a legcsodálatosabb karácsonyi pompát is.

 

Kezdjük a szemünkkel!

A karácsonyi meghitt hangulathoz mindig tökéletes választás egy bronzos, meleg szín. Árnyékoljuk szemhéjunkat a. Perfect Wear Bronzed Style palettájának csillogó, bronzos árnyalataival, majd mélyítsük tekintetünket az új Show Glow Frosted Kiss szemfestékével. A még lenyűgözőbb hatás érdekében egy kevésbé definiált barna tusvonallal finoman keresztezhetjük szemünket. Ezek a mesésen csillogó, meleg színek igazán jól mutatnak a karácsonyi fények ragyogásában.

 

Szemünk után varázsoljuk orcánkat is lehengerlően csillogóvá!

A True Power Stay alapozó után jöhet egy kis pirosítás az arcpirosító gyöngyökkel, amellyel élettel teli, enyhén piros pozsgás orcát varázsolhatunk magunknak. Megjelenésünket az új Show Glow highlighter púderével tehetjük még lenyűgözőbbé. A csillogó highlighterrel kiemelhetjük orcánk ragyogását és játékosságot csempészhetünk arcunk fényébe.

 

Ajkaink sem maradhatnak csillogás nélkül!

Vigyünk fel ajkunkra egy meleg karácsonyi színt, majd koronázzuk meg a Holochrome ajakfényeivel. Ezekkel a szupercsillogó ajakfényekkel nem maradhat el a kívánt hatás, beragyoghatjuk az egész éjszakát.

 

A lényeg ennél a sminknél, hogy a csillámokból sosem elég!

Előző

Az önkifejezés formája – rúzs...

Következő

Színezd újra az őszt...

Kövess minket!