2024. Július 23. | Lenke
Előző

Kókusz - narancs testápoló hab...

Következő

Végső búcsú a narancsbőrtől...

ZIAJA Jeju arc- és testpermet

Frissítő, hidratáló, vegán permet. Arcra, testre és hajra egyaránt alkalmazható. Tökéletes megoldás, ha a mindennapok során azonnali felfrissülésre van szüksége. Különösen ajánlott nyári melegben, edzés után, vagy utazáskor. Hidratálja az epidermiszt, energizálja a bőrt, finoman hűsít. A csipetnyi mangó, kókuszdió és papaya édes gyümölcskoktél aromája felfrissíti a testet, és egzotikus, hosszan tartó illatot hagy a bőrön.

 

Bodorrózsa kivonat: Cistus Incanus virágjából, leveléből és gőzéből nyert kivonat. Antioxidáns, gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező polifenolokat tartalmaz. Nyugtatja a pattanások tüneteit. Képes megkötni és eltávolítani a szabad gyököket, biztosítva a bőr fiatalos megjelenését.

 

Japán kamélia olaj: A koreai Jeju szigetéről származó Camellia japonica magjából kinyert, hidegen sajtolt olaj. Gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidáns összetevőkben. Véd a bőr korai öregedése ellen. Nyugtatja az irritációt. Intenzíven hidratálja, regenerálja és hatékonyan ápolja az arcot, a testet és a hajat egyaránt.

 

Használata: Permetezze az arcára és a testére 20-30 centiméter távolságból. Használat közben a szemét és a száját tartsa csukva! Hajra is fújható. Naponta többször is alkalmazható.

Ára: 1860 Ft  (200 ml)

 

 

 

Előző

Kókusz - narancs testápoló hab...

Következő

Végső búcsú a narancsbőrtől...

Kövess minket!