2024. Július 22. | Magdolna
Előző

Maszkolásra fel!...

Következő

Balance Mini Kit...

Ragyogó bőr

Úgy érzi, fel van puffadva? A bőre nem annyira egészséges, mint kellene? Ha igen a válasz ezekre e kérdésekre, itt az ideje a bőr méregtelenítésének.

 

A test méregtelenítése, beleértve a bőrt is – feltölt energiával és az egészséghez is hozzájárul. A bőr pedig egyszerűen ragyogni fog! A svéd beauty-tech brand, a Foreo átveszi a bőr méregtelenítésének leghatékonyabb lépéseit.

 

Mit kell tudni a bőr méregtelenítéséről?

A bőr az emberi test legnagyobb szerve, és létfontosságú szerepet tölt be a méregtelenítésben. Miért? A bőr az izzadás során üríti ki a méreganyagokat, és a szívja fel helyettük a tápanyagokat a levegőből és a bőrre felvitt termékekből.  A bőr egy idő után telítődhet méreganyagokkal. Leggyakrabban azokkal fordul elő, akik olyan helyen laknak, ahol szennyezettebb a környezet, egészségtelenül táplálkoznak, vagy olyan bőrápolási termékeket használnak, amelyekben káros anyagok vannak. Szerencsére, számos módja van, hogy helyreállítsuk bőrünk egészségét, és arcszínünk ismét ragyogó legyen.

 

Hámlasztás

A hámlasztás az egyik legjobb módja a bőr méregtelenítésének. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkenti az újak növekedését, ezáltal fényes és ragyogó bőrszínt kölcsönöz. Próbálja ki az organikus radírokat a testen, amelyek tele vannak természetes antioxidánsokkal. Számos zöldség és gyümölcs lehet segítségre, mint például az áfonya és a zöld leveles zöldségek, melyek nagyszerű támogathatják szervezetet a szabadgyökökkel szemben vívott küzdelemben.

 

Dupla tisztítás

Minden arcápolási rutinnak tartalmaznia kellene a dupla bőrtisztítást, amely méregteleníti a bőrt és megnyitja a pórusokat, sugárzó bőrt eredményezve. Az ideális arctisztításhoz szükség van egy megfelelő tisztító kefére, mint amilyen a Foreoluna termékcsaládja. Egy LUNA nemcsak az egyik legbiztonságosabb eszköz,  de segítségével kíméletes, mégis hatékony mélytisztítással kényeztethetjük bőrünket, élvezve a T-Sonic technológia előnyeit, amely képes eltávolítani a szennyeződések 99,5%-át. A méregtelenítést követően megváltozik az arc színe. Ennek oka az, hogy a méregtelenítés serkenti a bőr megújulását és segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását!

 

Megfelelő mennyiségű vízfogyasztás

A napi szinten elfogyasztott víz nagymértékben befolyásolja a bőröd állapotát. Ha nem iszunk elegendő vizet, a bőrünk száraz és töredezett lesz. Ahhoz, hogy hidratált maradjon, elengedhetetlen a vízfogyasztás. A kávé és üdítő italok fogyasztása kerülendő, mert ezek elvonják a bőrtől a nedvességet, ahelyett hogy hidratálnák azt. Helyettük próbáljunk meg inkább zöld teát inni. A zöld tea az egyik legjobb dolog, amit a méregtelenítés során ihatunk.

 

Méregtelenítés a táplálkozásban

Ha gyönyörű bőrre vágyunk (ki nem?), az egészséges zsírokban gazdag ételek, a C-vitamin és más tápanyagok fogyasztása elengedhetetlen. Ha meg akarjuk szabadítani a testünket a méreganyagoktól, fogyasszunk rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, sovány fehérjét, esszenciális aminosavakat és egészséges zsírokat. Kerüljük a feldolgozott és olajban sült ételeket, finomított cukrokat, cukros gyümölcsleveket és a nagyobb mértékű alkoholfogyasztást.

 

Aludjunk jól

Próbáljunk meg eleget aludni. Az alvás hozzájárul a test és a lélek teljes egészséghez és a bőr egészségében is fontos szerepet játszik. Ha nem alszunk eleget, a bőr színe fakó és élettelen lesz. A finom és a mélyebb ráncok kialakulásának kockázatát is növeli a kevés alvás. A méregtelenítés segíthet csökkenteni a bőr gyulladtságát és pirosságát, és megnyugtatni az irritált területeket. A folyamat segít eltávolítani azokat a méreganyagokat, amelyek súlyosbíthatják a bőr állapotát.

 

Előző

Maszkolásra fel!...

Következő

Balance Mini Kit...

Kövess minket!