2024. Június 19. | Gyárfás
Előző

Szépségápolási trükkök...

Következő

Bőrünk és hajunk védelme...

Kifinomult bőrápolás

A FOREO 2023-ban ünnepli fennállásának 10 éves évfordulóját, és egyúttal egy új kategóriába is belép a kifinomult bőrápoló termékek piacra dobásával. Az újdonságok között van a SUPERCHARGED™ kollekció is, érkezik a SUPERCHARGED™ feszesítő szérum, a SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk és a SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló.

 

Ahogy a bőrápolás kategóriájában is egyre inkább teret hódít a FOREO, továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, hatékony és fenntartható megoldásokat kínáljon, amelyek a bőrproblémák széles skáláját orvosolják.

 

FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló

A hidratáló hialuronsav és poliglutaminsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekbe és ott megőrizni azt, így fokozva a bőr rugalmasságát és feszességét. A tápláló szkvalén segít csökkenteni a transzepidermális vízveszteséget úgy, hogy minimalizálja a finom vonalak és ráncok mélységét - így a bőr puha és kellemesen sima marad. A hidratáló panthenol nedvességgel tölti fel a bőrt, miközben segít megerősíteni a bőr védelmi rétegét - csökkenti a bőrpírt és megnyugtatja az arcbőrt. Az antioxidáns E-vitamin segít a szabadgyökös károsodások elleni küzdelemben.

 

FOREO SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk éjszakára

A hidratáló hialuronsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekhez és lezárni azokat, fokozza a bőr rugalmasságát és teltebbé teszi, miközben csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A nyugtató cink PCA segít kordában tartani a faggyútermelést és csökkenti a bőrpírt - a bőr tisztább és egészségesebb megjelenésű lesz. Az antioxidáns tulajdonságú fenyőgomba és az E-vitamin segít megvédeni és táplálni a bőrt, fiatalos és ragyogóbb arcszínt biztosítva. A tápláló pórsáfrányolaj és a hidrogénezett olívaolaj hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, miközben javítja a bőr textúráját és elősegíti a bőr természetes védőrétegét. A csipkebogyó olaj és az ergotionein antioxidánsokban, vitaminokban és zsírsavakban gazdag, segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressztől, miközben ragyogóvá teszi a bőrt, és javítja annak általános textúráját és tónusát. 

 

FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő szérum

A bőrfeltöltő hialuronsav komplex 5 féle hialuronsavat tartalmaz, amely segít táplálni és fenntartani a bőr mikrobiomját, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az antioxidáns hatású szkvalén, a ceramidok és az E-vitamin segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben és erősítik a bőr természetes védőrétegét, így az kevésbé hajlamos a károsodásra és az érzékenységre. A hidratáló panethonol és aminosav (szerin) segít fenntartani a bőr egyensúlyát azáltal, hogy megtartja a nedvessége.

 

Ahogy a bőrápolás kategóriájában is egyre inkább teret hódít a FOREO, továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, hatékony és fenntartható megoldásokat kínáljon, amelyek a bőrproblémák széles skáláját orvosolják.  

Előző

Szépségápolási trükkök...

Következő

Bőrünk és hajunk védelme...

Kövess minket!