2024. Június 16. | Jusztin
Előző

Superfood a testápolásban is...

Következő

Könnyed és új – Skinimalizmus...

C-vitaminnal a szépségért

A C-vitamin egész évben a bőrünk legjobb barátja, de tavasszal különösen. Reggel alkalmazva fokozza a fényvédő hatékonyságát, így erősíti a védelmet a napsugárzás káros hatásaival, azaz például a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben.

 

Az AVON legújabb ultrakönnyű, gyors beszívódású fényvédője, az Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém éppen ezért kiváló eleme lehet skinimalista rutinunknak, hiszen nem csupán SPF50-el véd a napsugárzás káros hatásaival szemben, de C-vitaminnal dúsított formulája erősíti bőrünk védekezőképességét és felveszi a harcot a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben is. Azonnal ragyogóvá teszi bőrünket, idővel csökkentheti az elszíneződések külsejét és akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt.

 

A még tökéletesebb hatás elérése érdekében használjon az arcbőr természetes ragyogását garantáló hatékony segítőtársat. Az Anew élénkítő szérumban annyi C-vitamin van, mint 30 friss narancsban. A matt és fáradt arcbőr újra visszanyeri ragyogását és kellő mennyiségű energiát kap. Élvezze a napot maradéktalanul, citrusos-pézsmás illatfelhőben.

A szérum tulajdonságai: élénkebbé teszi a matt és fáradt arcbőrt, tökéletesíti az arcbőr textúráját, helyreállítja az arcbőr energiáját, frissítő citrusos-pézsmás illat, állaga könnyű, gyorsan beszívódó, nem tömíti el a pórusokat, bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán összetétel. Az élénkítő szérumot alkalmazza reggel és este az előzetesen megtisztított arcbőrre. Finom mozdulatokkal kifelé haladva simítsa át az egész arcát. Ügyeljen rá, hogy szembe ne kerüljön.

 

Előző

Superfood a testápolásban is...

Következő

Könnyed és új – Skinimalizmus...

Kövess minket!